Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Startup-it


Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Gids in subsidie-oerwoud: voor start-ups en andere ondernemers
Ondernemers hebben moeite de weg te vinden naar financieringsmogelijkheden van de overheid. Het subsidie-oerwoud, lees je soms zelfs. René Kamphuis, mkb-adviseur bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). “Elke ondernemer zou minstens één keer bij ons moeten langskomen.”

financieringsmogelijkheden
Financiering voor ondernemers: overzicht per fase
U heeft geld nodig voor uw bedrijfsplannen. De overheid kan u daarbij helpen met subsidies, fiscale instrumenten, financiering of investeringen.

startup funding
3 Funding Options (Pros and Cons of Subsidy, Loans, and Fundraising)
It’s always way cooler to sell your product than to sell your shares. It’s always way cooler to sell your product than to get distracted with subsidies or loans that you have to repay. The main thing to say about raising funding is always: only do it when necessary.

financiering
Op zoek naar financiering voor je bedrijf?
Financiering ophalen voor je bedrijf is een tijdrovende klus. Investormatch heeft de kennis, de kunde en het netwerk om jou hierbij te helpen.

International Market Entry Coaching
14 januari - IMEC geeft ondernemers een vliegende start op de internationale markt
Ben jij die ambitieuze ondernemer die droomt van succes in het buitenland? Ondernemers uit de Haagse regio kunnen gebruik maken van een business bootcamp voor een vliegende start op de internationale markt: IMEC (International Market Entry Coaching).
Inschrijven kan tot 1 feb.

TFG Startersavond
10 februari - The Future Group Startersavond voor professionals in de IT-sector.
Wil jij als senior IT professional de stap naar zzp nemen of ben je al zzp’er maar wil je graag zelfstandig ondernemen in een samenwerkingsverband? Dan is de TFG Startersavond iets voor jou!
Online event: 10 februari: 16:00 - 17:30 uur

eigen bedrijf
25 januari - KvK startersavond | online event.
Denk je eraan om een eigen bedrijf te beginnen of ben je net gestart? Deelname aan het online event ‘Een eigen bedrijf starten’ is een volgende stap om succesvol aan je eigen bedrijf te werken.
Online event: 25 januari, 20:00 uur

locatie essentieel voor it bedirjven
Rabobank belicht waarom locatie essentieel is voor IT-bedrijven
De IT-sector staat voor een aantal grote uitdagingen. Zo komen bedrijven in de IT-sector maar moeilijk aan goed gekwalificeerd personeel en is een snelle groei niet altijd even gemakkelijk te managen. Om als IT-bedrijf deze uitdagingen het hoofd te bieden, kan de locatie van een bedrijf helpen zo meldt Rabobank in een recent onderzoek.

Abonneer op Startup-it