Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Startup-it


financieringsmogelijkheden
Financiering voor ondernemers: overzicht per fase
U heeft geld nodig voor uw bedrijfsplannen. De overheid kan u daarbij helpen met subsidies, fiscale instrumenten, financiering of investeringen.

scoren
Succesvolle internetondernemer Jeroen Derwort schrijft boek SCOREN!
Wat is het verhaal achter Nederland's succesvolste voetbalgame? In zijn biografie SCOREN! beschrijft Jeroen Derwort hoe hij als schuchtere nerd een spel ontwikkelde op zijn zolderkamer. Met vallen en opstaan wordt dit een ‘Megasucces’, zoals de kranten koppen in 2014. Het resulteert in een wereldwijde hit, een plek in de Quotelijst voor selfmade ondernemers en deals met de grootste voetbalclubs ter wereld.

starten
Starten als student
Je wilt ondernemen naast je studie. Ontdek hier wat je mogelijkheden zijn. En lees over ervaringen van andere jonge ondernemers.

cybersecurity
Cybercrime: wat kan er allemaal fout gaan bij je medewerkers?
Het maakt niet uit hoe goed je jouw data, software en systemen ook beveiligt. Als je medewerker op een foute link klikt, gaat het goed mis. In dit artikel vind je voorbeelden van situaties waar medewerkers de achterdeur per ongeluk wagenwijd open lieten staan voor cybercriminelen, of eigenhandig datalekken veroorzaakten.

innovatiebox
Innovatiebox 2023
De innovatiebox is een speciale tariefbox binnen de vennootschapsbelasting. Met deze box kan je de vennootschapsbelasting voor winsten uit innovatieve activiteiten verlagen. Deze winsten worden dan slechts tegen een belastingtarief van maximaal 9% belast.

Getronics
Getronics No-Code Cloud (NCC): Agility and Resilience combined
What if two of the most transformative technological developments to have emerged in recent years, cloud computing and no-code solutions, could be combined in a single platform? This would empower businesses to adopt next-generation technologies at speed – not as a one-time project but as part of a broader cultural change.

alternatieve financiering
Deze alternatieve financieringsinstrumenten zijn er voor startups
MT/Sprout in samenwerking met re:cap - Startups hoeven voor financiering niet meer alleen aan te kloppen bij venture capital. Er zijn steeds meer alternatieve financieringsmogelijkheden. Voor de juiste keuze daarin moeten startups eerst de beschikbare opties evalueren en afwegen. Dit zijn de mogelijkheden.

NoLongerLost
Slimme, superhandige bagagelabel als resultaat van samenwerking tussen SNP Natuurreizen en NoLongerLost
SNP Natuurreizen heeft de handen ineengeslagen met NoLongerLost, een startup uit Zoetermeer, met als resultaat dit slimme, superhandige bagagelabel!

Abonneer op Startup-it