Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Financiering


financieringsmogelijkheden
Financiering voor ondernemers: overzicht per fase
U heeft geld nodig voor uw bedrijfsplannen. De overheid kan u daarbij helpen met subsidies, fiscale instrumenten, financiering of investeringen.

quickscan
InnovationQuarter Quickscan: which fund suits you best?
The duct tape might well still be on your prototype. It sure was the case for some companies before you, like Mayht, Qlayers, IMSystems and Kalpana. For them InnovationQuarter was the first to invest, the first to recognize their potential.

Adriaanse en Vonhof
Historische doorbraak: convenant getekend voor betere MKB financiering
MKB Nederland en Stichting MKB Financiering (SMF) hebben met diverse financiële instellingen grensverleggende afspraken gemaakt om de financiering voor het kleinbedrijf aanzienlijk te verbeteren.

Prinsjesdag 2023: Investeren in ondernemerschap, innovatie en economische veiligheid
Onze highlights uit Prinsjesdag 2023: Incidentele- en structurele verhoging budget WSBO (Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk), extra budget van € 100 mln voor het European Tech Champions Initiative (ETCI) en verlenging Energie-investeringsaftrek (EIA) voor ondernemers met 5 jaar – tot en met 2028.

Jacco Vonhoff
Jacco Vonhof ontvangt onderzoek naar MKB financieringen
Jacco Vonhof, voorzitter van MKB Nederland, heeft het 1e exemplaar van het rapport over de toegankelijkheid van financiering voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) in ontvangst genomen. Het rapport richt zich op de vraag hoe MKB-ondernemers zelf kunnen bijdragen aan het vergroten van de toegang tot financiering.

alternatieve financiering
Deze alternatieve financieringsinstrumenten zijn er voor startups
MT/Sprout in samenwerking met re:cap - Startups hoeven voor financiering niet meer alleen aan te kloppen bij venture capital. Er zijn steeds meer alternatieve financieringsmogelijkheden. Voor de juiste keuze daarin moeten startups eerst de beschikbare opties evalueren en afwegen. Dit zijn de mogelijkheden.

financieringsgids
KVK Gids voor bedrijfsfinanciering
Wil je bedrijfsfinanciering aanvragen voor je plannen en wil je weten hoe je dit aanpakt? Gebruik de KVK Gids voor bedrijfsfinanciering als wegwijzer om goed voorbereid bij een financier aan te kloppen.

Investor Readiness Programs
InnovationQuarter: Investor Readiness Programs
Investor Readiness Programs zijn versnellingsprogramma’s voor innovatieve startups en mkb-ondernemingen, die op het punt staan de markt te betreden of al enkele betalende klanten hebben. In tien weken werkt InnovationQuarter in zo’n programma samen met jou naar een succesvolle financieringsaanvraag toe.

Abonneer op Financiering