Overslaan en naar de inhoud gaan

Alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan

Met het aanbod aan flexibele werkplekken in Zoetermeer beschik je als ondernemer altijd over de juiste werkruimte om aan de slag te gaan en jouw bedrijf te laten groeien.

De werkplekoplossingen in Zoetermeer ondersteunen bedrijven in alle soorten en maten. Op een aantal locaties kan je gewoon binnenlopen en aan de slag gaan. De meeste locaties bieden ook extra voorzieningen. Soms kan je ook uitbreiden en zelfs van locatie verhuizen naar de plek waar je moet zijn.

Zoetermeer is dè plek voor een werkruimte die volledig op je is afgestemd.

Laat jouw onderneming groeien!

flexibele werkplekken

overzicht met flexibele kantoor- en/of bedrijfshuisvestingsmogelijkheden.
klik op "i" voor informatie van de aanbieder
Dutch Innovation Factory
Bleiswijkseweg 37, 2712 PB Zoetermeer
Of je nu ICT’er bent of niet, je bent altijd welkom om bij ons te flexwerken. Neem plaats in het Atrium of Innovation Café, neem een kop koffie en ga aan de slag. Vanzelfsprekend hebben wij een gratis wifi-netwerk waar iedereen gebruik van mag maken.
B26 Flex Offices
Bredewater 26, 2715 CA Zoetermeer

Ben jij per direct op zoek naar een professioneel kantoor? Kies voor B-26 Flex Offices; gevestigd langs de A-12 en direct tegenover het NS station in de wijk Meerzicht in Zoetermeer.

Crown Business Center
Boerhaavelaan 40, 2713 HX Zoetermeer
Ben jij een ondernemer in de omgeving Zoetermeer en ben jij op zoek naar een flexibele werkplek? Crown Business Center Zoetermeer (gelegen naast Station Zoetermeer) heeft sinds kort flexwerkplekken te huur. De werkplekken zijn direct beschikbaar; je kan dus meteen aan de slag. Het enige wat je hoeft te doen, is je laptop meenemen!
sharebiz
Koraalrood 153, 2718 SB Zoetermeer
Ruimte voor flexibel ondernemen! Wij begrijpen dat het, zeker in deze tijd, niet altijd makkelijk is om ondernemer te zijn. Dat je liever geen jarenlange contracten afsluit of zwaar wegende keuzes maakt. Bij Sharebiz denken we daarom met je mee. Wij bieden flexplekken, kortlopende huurcontracten vanaf 3 maanden en veel vrijheid. Dat geeft vast een goed gevoel.
flexplekken XL Box Zoetermeer
Industrieweg 12, 2712 LB Zoetermeer
In onze compleet gerenoveerde XLBox Business lounge Zoetermeer kan je terecht voor (flex) werkplekken. Je kunt al een flexibel abonnement nemen vanaf 3 maanden. Heb je even een stil plekje nodig? Dat is mogelijk bij XLBox Nederland. De XLBox Business lounge is van alle gemakken voorzien zoals razendsnel glasvezel internet (WiFi), ‘Barista Quality’ koffie, toiletten en douches.
Welkom2
Croesinckplein 24-26, 2722 EA Zoetermeer

Bij Welkom² hoeft u alleen uw werk mee te nemen om direct aan de slag te kunnen. Onze sfeervolle en compleet ingerichte kantoren zijn volledig operationeel en stand-by. Van bureaustoel tot internet alles ligt en staat voor u klaar. Inpluggen en aan de slag.

Het Coachhuis
Bleiswijkseweg 55, 2712 PB Zoetermeer

Dit Coachhuis heeft vier goed ingerichte ruimtes geschikt voor een-op-eengesprekken. De spreekruimte Winter biedt daarnaast plek voor overleg tot maximaal 6 personen. Er is een bemande receptie en diverse (gratis) faciliteiten en voorzieningen zijn beschikbaar voor uw presentatie of werkplek.

Unie Business Center
Bredewater 16, 2715 CA Zoetermeer
En……ACTIE! Welkom in de Unie. Zonder twijfel het leukste business center in Zoetermeer en omgeving. Wij huisvesten professionele ondernemers met lef, passie, inspiratie en ambitie. We zijn sterk in ons thema, look&feel, we zijn eigenwijs, maar we zijn professioneel en hebben een doel: onze ondernemers helpen echt verder op weg te komen. Welkom in Unie Zoetermeer!
Ter Zake Het Ondernemershuis
Stadhuisplen 22, 2711 EC. Zoetermeer
Ter Zake Het Ondernemershuis biedt diverse flexibele werk- en overlegplekken voor ondernemers in een semi-openbare ruimte. Er is gratis wifi en een goede kop koffie. Voor nadere informatie en beschikbaarheid kunt u bellen naar 07 346 9700.

aanbieders met flexwerkplekken

locaties in Zoetermeer

Stadhuisplen 22, 2711 EC. Zoetermeer

Bredewater 26, 2715 CA Zoetermeer

Industrieweg 12, 2712 LB Zoetermeer

Bredewater 16, 2715 CA Zoetermeer

Bleiswijkseweg 55, 2712 PB Zoetermeer

Croesinckplein 24-26, 2722 EA Zoetermeer

Boerhaavelaan 40, 2713 HX Zoetermeer

Koraalrood 153, 2718 SB Zoetermeer

Bleiswijkseweg 37, 2712 PB Zoetermeer
Ook een locatie vermelden?

Exploiteer je een locatie met flexibele kantoor- en/of bedrijfshuisvesting in de regio Zoetermeer die je hier graag wil vermelden? Stuur ons dan een berichtje via onderstaande link.

contactpagina