Overslaan en naar de inhoud gaan

scale booser

Communicatie toolkit

| voor informatie en vragen: mail ons |
| voor informatie en vragen: mail ons |
| voor informatie en vragen: mail ons |
| voor informatie en vragen: mail ons |
| voor informatie en vragen: mail ons |

Klankbord

persoonlijk klankbord

Klankbord

Voor focus op je bedrijf

Als ondernemer met een start-up heb je veel zaken aan je hoofd. Hoe houd je focus binnen je bedrijf een wat is de sleutel naar succes? Welke informatie helpt je verder? Tegen welke drempels loop je aan, en hoe kunnen die weggenomen worden?

Wij bieden je mogelijkheden om met specialisten, ondernemers en/of intermediairs te klankborden (sparren) over de uitdagingen waar jouw startup voor staat. Hierdoor stel je jezelf in staat om betere keuzes te maken in het belang van de groei van jouw bedrijf.

Coaching

coaching

Coaching

Voor sparren over groei

Maak gebruik van de kennis van ondernemers die de uitdagingen van start- & scale-ups herkennen en met veranderprocessen in hun eigen onderneming al succesvol zijn omgegaan.

Wij kunnen jouw startup ondersteunen bij het vinden van de juiste coach of netwerk. In de informatie technologie (IT) zijn hierbij partners zoals de leden van de Dutch Innovation Community Zoetermeer van grote waarde.

Workshops

workshops

Workshops

Voor ondernemers vaardigheden

Scalebooster en haar partners organiseren voor jou als startup waardevolle workshops zodat jij je ondernemersvaardigheden kunt doorontwikkelen.

Een selectie van het aanbod webinars en workshops staat in de agenda op deze website.

AGENDA

Evenementen

evenementen

Evenementen

Voor kennis en inspiratie

Scalebooster en haar partners organiseren voor jou als startup waardevolle zakelijke evenementen vol kennis en inspiratie rond actuele onderwerpen in jouw branche.

Een selectie van deze evenementen staat in de agenda op deze website.

AGENDA

Netwerken

netwerken

Netwerken

Voor continuïteit en groei

Wij bieden toegang tot een groot zakelijk netwerk met ondernemersverenigingen, een IT-community, een incubator, branche-organisaties, intermediairs en de (semi) publieke sector.

Huisvesting

huisvesting

Huisvesting

voor toplocatie en flexplekken

Jouw bedrijf in een opvallend en modern pand met potentiële stagiairs en werknemers om de hoek? In de Dutch Innovation Factory kun je zowel kleine units vanaf 20m2 als grote zelfstandige kantoorruimtes tot 1.000m2 huren.
Dit unieke gebouw staat middenin het Dutch Innovation Park direct aan de A12 in Zoetermeer.

Deze locatie en andere flexplekken staan in één overzicht achter onderstaande link.