Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates zzp


mobiliteitsteam
Als zelfstandige sterker verder met het Mobiliteitsteam!
Ben je zelfstandig ondernemer en ben je geraakt door veranderingen in de markt? Of ben jij je werk verloren of dreig je jouw werk te verliezen? Het Regionaal Mobiliteitsteam Zuid-Holland Centraal (RMT ZHC) helpt zelfstandigen, werknemers en werkzoekenden met onder andere kosteloze (om)scholing en begeleiding.

samen corona onder controle
Coronavirus: Informatie voor ondernemers in Zoetermeer
Er zijn bijna geen coronamaatregelen meer. Lees in dit bericht hoe de gemeente Zoetermeer ondernemers ondersteunt en volg de links naar informatie van de Rijksoverheid.

 The Future Group
Hét ondernemersprogramma van Nederland
Het ondernemersprogramma van The Future Group ondersteunt de next generation IT-ondernemers in de stap naar het zelfstandig ondernemerschap.

Kleinbedrijf index
Kleinbedrijf Index Q1 2022: Optimisme stijgt bij nauwelijks betere bedrijfsresultaten
Het ondernemersvertrouwen stijgt van +11 naar +29. Tegelijkertijd zien we ook dat het aantal technisch failliete bedrijven in het eerste kwartaal groeit van 23% naar 33%. Ook zakt voor de zesde keer op een rij de investeringsbereidheid bij de kleinbedrijf ondernemers.

wetten en regels
Wetswijzigingen voor zzp’ers per 1 juli 2022
Per 1 juli 2022 gaat de btw op energie omlaag, waarschijnlijk tot het einde van dit jaar. Ook moeten grote bedrijven hun rekeningen binnen 30 dagen aan jou betalen en krijg je de mogelijkheid het bezoekadres van je bedrijf af te schermen bij (mogelijke) dreiging.

checklist
Financiën op orde tijdens de coronacrisis, een checklist
Met de Checklist Financiën op orde ontdek je welke hobbels op je pad kunnen komen. En maak je een financieel plan voor de toekomst.

geld lenen als zzp'er
Een lening aanvragen als zzp'er
Met je eigen (spaar)geld en vanuit je omzet kun je al veel betalen. Heb je toch extra geld nodig? Kijk dan hier waar je zakelijk geld kunt lenen als zzp'er.

NZ Young
NZ Young: de aftrap!
Netwerk Zoetermeer begint met NZ Young, een challenge voor het meer en beter betrekken van jonge ondernemers bij de businessclub en om ervoor te zorgen dat jonge ondernemers zich snel thuis voelen bij Netwerk Zoetermeer.

Abonneer op zzp