Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Netwerken


ondernemers helpen elkaar
Zoetermeerse ondernemers helpen elkaar
Ondernemers in Zoetermeer kunnen een beroep doen op Netwerk Zoetermeer indien zij door het coronavirus problemen ervaren in de bedrijfsvoering van hun onderneming.

MKB-vriendelijkste stad
Doe mee aan het onderzoek naar de MKB-vriendelijkste stad van Nederland!
Het stimuleren van het lokale ondernemersklimaat is voor gemeenten nu belangrijker dan ooit: juist in deze tijden moeten zij er voor u, de ondernemer zijn. Maar in hoeverre slaagt Zoetermeer hierin? Hoe ervaart u als ondernemer de dienstverlening?

online verkoopstrategie
MKB-Nederland en bol.com helpen bij online verkoopstrategie winkeliers
MKB-Nederland en bol.com gaan samenwerken om ondernemers in de non-food detailhandel te ondersteunen bij het opzetten of verbeteren van hun online verkoopstrategie. Behalve online informatie en tools wordt ook gekeken naar advies op maat.

click & collect
Sqits zoekt retail ondernemers voor vrijblijvende test "Click & Collect".
Wil je als retailer "click & collect" gaan toepassen? Het Zoetermeerse bedrijf Sqits biedt retail-ondernemers aan gratis en vrijblijvend hun platform in gebruik te nemen in ruil voor feedback.

KvK Business Challenge
Succesvol zakendoen met grote bedrijven
KvK Business Challenge, het online innovatieplatform voor ondernemend Nederland, brengt corporates en mkb'ers met elkaar in contact om samen innovatieve, nieuwe business te ontwikkelen. Klaar om de uitdaging met grote bedrijven aan te gaan? Ontdek nieuwe ondernemerskansen! Aanmelding is gratis én vrijblijvend.

telefonische hulplijn mkb
Stichting IMK en ONL voor ondernemers werken samen: MKB-noodlijn is geopend!
Je hart luchten over je gesloten zaak of een luisterend oor over de druk op je persoonlijke situatie? Bel 088 999 0000 en krijg direct een van de professionals van Stichting IMK en ONL voor ondernemers aan de telefoon die er voor jou als ondernemer zijn!

magazine Dutch Innovation Park
Dutch Innovation Park als kenniscentrum van de regio
In de Dutch Innovation Community kan je als bedrijf samenwerken met het onderwijs en kennis delen op het gebied van innovatie. Circa 75 bedrijven zijn aangesloten bij de Dutch Innovation Community. "Bij dit kenniscentrum wil je als bedrijf toch ook horen?!" Lees het hele artikel in het magazine van januari 2021.

ondernemersklankbord
Jij onderneemt, Ondernemersklankbord begeleidt
Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding bij het ondernemen? Eigen bedrijf starten? Stichting Ondernemersklankbord geeft onpartijdig advies. Wij delen onze expertise met jou, profiteer ervan! Tijdelijk gratis in verband met het coronavirus.

Abonneer op Netwerken