Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Netwerken


ondernemers helpen elkaar
Zoetermeerse ondernemers helpen elkaar
Ondernemers in Zoetermeer kunnen een beroep doen op Netwerk Zoetermeer indien zij door het coronavirus problemen ervaren in de bedrijfsvoering van hun onderneming.

Pole position
Techleap.nl en incubators bundelen krachten om deeptech-startups zetje te geven
Pole Position is van start. Een nieuw initiatief van Techleap en de lokale incubators YES!Delft, UtrechtInc, Novel-T en Braventure om deeptech-ondernemers te begeleiden van startup- naar scale-up-fase.

The Hague Security Delta
HSD Highlight: Ambitions to Explore New Markets 
Did you know that the The Hague Security Delta (HSD) network offers opportunities to internationally scale your business? Together with InnovationQuarter, HSD identifies potentially attractive markets for your company and helps to scrutinize international opportunities.

online verkoopstrategie
MKB-Nederland en bol.com helpen bij online verkoopstrategie winkeliers
MKB-Nederland en bol.com gaan samenwerken om ondernemers in de non-food detailhandel te ondersteunen bij het opzetten of verbeteren van hun online verkoopstrategie. Behalve online informatie en tools wordt ook gekeken naar advies op maat.

click & collect
Sqits zoekt retail ondernemers voor vrijblijvende test "Click & Collect".
Wil je als retailer "click & collect" gaan toepassen? Het Zoetermeerse bedrijf Sqits biedt retail-ondernemers aan gratis en vrijblijvend hun platform in gebruik te nemen in ruil voor feedback.

KvK Business Challenge
Succesvol zakendoen met grote bedrijven
KvK Business Challenge, het online innovatieplatform voor ondernemend Nederland, brengt corporates en mkb'ers met elkaar in contact om samen innovatieve, nieuwe business te ontwikkelen. Klaar om de uitdaging met grote bedrijven aan te gaan? Ontdek nieuwe ondernemerskansen! Aanmelding is gratis én vrijblijvend.

telefonische hulplijn mkb
Stichting IMK en ONL voor ondernemers werken samen: MKB-noodlijn is geopend!
Je hart luchten over je gesloten zaak of een luisterend oor over de druk op je persoonlijke situatie? Bel 088 999 0000 en krijg direct een van de professionals van Stichting IMK en ONL voor ondernemers aan de telefoon die er voor jou als ondernemer zijn!

magazine Dutch Innovation Park
Dutch Innovation Park als kenniscentrum van de regio
In de Dutch Innovation Community kan je als bedrijf samenwerken met het onderwijs en kennis delen op het gebied van innovatie. Circa 75 bedrijven zijn aangesloten bij de Dutch Innovation Community. "Bij dit kenniscentrum wil je als bedrijf toch ook horen?!" Lees het hele artikel in het magazine van januari 2021.

Abonneer op Netwerken