Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Events


Innovatie Top 100
Inschrijving KvK Innovatie Top 100 2021 geopend.
In 2021 presenteert KVK weer de mooiste innovatie-etalage van Nederland: de KVK Innovatie Top 100! Innovatieve ondernemers kunnen zich vanaf 6 mei inschrijven voor deze 16e editie

webinar 21 mei
Hoe zorg jij voor een veilige infrastructuur bij jouw organisatie?
Maak jij wel eens gebruik van de NS zitplaatszoeker? En ben je benieuwd wat er met de data achter de schermen gebeurt om dit mogelijk te maken?
Het webinar op 21 mei gaat in op de oplossing via Azure, Archimate en Sparx Enterprise Architect.

aanmelden Top 250 groeibedrijven 2021
Aanmelden Top 250 Groeibedrijven 2021
De Top 250 Groeibedrijven 2021 zal bestaan uit 250 Nederlandse bedrijven die in de periode 2017 tot 2020 het meest in omzet en/of werknemers zijn gegroeid. De nominaties voor de Top 250 Groeibedrijven van dit jaar worden bekend gemaakt in juni. Verdient jouw bedrijf dit jaar een plaats op de lijst? Meld je nu aan!

Readiness buitenland
International Readiness Program Technologische Industrie
Overweeg je internationaal actief te worden of heb je af en toe een aanvraag uit het buitenland? Het programma "International Readiness Program Technologische Industrie" helpt jou om gestructureerd toe te werken naar een positieve cashflow uit het buitenland.

online ondernemers festival
Online ondernemers festival voor IT-professionals
Als IT-professional altijd al voor jezelf willen beginnen? Maar weet je nog niet helemaal hoe? Is het nu wel het juiste moment om de stap te nemen? Laat je goed informeren tijdens diverse workshops van het Online Ondernemersfestival op 11 februari, aanvang 16:00 uur.

Innovatie Expo '21
Bouw mee aan de vernieuwing!
De InnovatieExpo 2021 is dé inspirerende ontmoetingsplaats waar bedenkers, uitvoerders en beleidsmakers innovatieve oplossingen samen laten werken. Kom ook en bouw mee aan de vernieuwing.

Abonneer op Events