Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Pers


Polypane
Polypane uit Zoetermeer in de KvK Innovatie Top 100, editie 2021
Polypane, een startup van Kilian Valkhof biedt een innovatieve efficiënte browser aan voor webbouwers, die hiermee tot 5x sneller kunnen werken.

Level-Up!
Level-Up!, succesvolle start- & scale-up bijeenkomst in de Dutch Innovation Factory.
De Gemeente Zoetermeer kijkt terug op een zeer geslaagde “Level Up!”, de eerste bijeenkomst van het start- & scale-up programma scalebooster.nl op 23 november 2021. Decor voor deze kennisbijeenkomst met groeiondernemers in een coronaproof setting was de Dutch Innovation Factory.

Freelancer of the year
Maaike Grovenstein gekozen tot Freelancer Of The Year
Tijdens de Freelancer of the Year Awards 2021 werd bekend gemaakt dat Maaike Grovenstein, met haar bedrijf Fysio Maaike in Zoetermeer, zich een jaar lang Freelancer of the Year (FOTY) mag noemen.
Van harte gefeliciteerd!

Victor Knaap van Media.Monks
Top 250 Groeibedrijven| De winnaars zijn bekend!
Digitaal productiebedrijf Media.Monks heeft de vijfde Gouden Groeier Award 2021 gewonnen en is dus het snelst groeiende bedrijf van Nederland. De award, een initiatief van Erasmus Centre for Entrepreneurship en nlgroeit, is uitgereikt door oud-winnaar Jitse Groen van Takeaway.com. Zoetermeerse organisaties Goodzo BV en Van Berkel Professionals evenals in 2020 in de lijst.

overname VanBerkel Profs
Vanberkel Professionals sluit zich aan bij Cohedron
Zakelijke dienstverlener Cohedron heeft Vanberkel Professionals overgenomen, een financieel consultancy- en interimbureau voor de publieke sector.

Zoetermeer mkb vriendelijkste gemeente
Zoetermeer MKB-vriendelijkste gemeente Zuid-Holland
Zoetermeer is de meest MKB-vriendelijke gemeente van Zuid- Holland. Dat blijkt uit de zesde editie van de tweejaarlijkse verkiezing MKB-vriendelijkste gemeente van MKB-Nederland, waarin bijna 20.000 ondernemers verspreid over alle 355 gemeenten zich hebben uitgesproken.

itemlost
Koninklijke Gazelle N.V. de grootste fietsfabrikant van Nederland kiest voor Itemlost aan de fietssleutel.
De Zoetermeerse startup Itemlost BV gaat de sleutels van de fietsen van Koninklijke Gazelle N.V., de grootste fietsfabrikant van Nederland, voorzien van een sleutelhanger met scancode om de verloren fietssleutel terug te kunnen bezorgen bij de rechtmatig eigenaar. Itemlost zet met deze overeenkomst de Item-lost tag nationaal op de kaart.

digitaal welkom
Mooi startpunt gemeentelijke ondernemers dienstverlening
Zoetermeer zet digitaal welkom nieuwe ondernemers en -in samenwerking met de netwerkorganisaties- initiëren van een jaarlijks welkomst-netwerkevenement voor nieuwe bedrijven in Zoetermeer op de agenda.

Abonneer op Pers