Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Pers


Zoetermeer mkb vriendelijkste gemeente
Zoetermeer MKB-vriendelijkste gemeente Zuid-Holland
Zoetermeer is de meest MKB-vriendelijke gemeente van Zuid- Holland. Dat blijkt uit de zesde editie van de tweejaarlijkse verkiezing MKB-vriendelijkste gemeente van MKB-Nederland, waarin bijna 20.000 ondernemers verspreid over alle 355 gemeenten zich hebben uitgesproken.

itemlost
Koninklijke Gazelle N.V. de grootste fietsfabrikant van Nederland kiest voor Itemlost aan de fietssleutel.
De Zoetermeerse startup Itemlost BV gaat de sleutels van de fietsen van Koninklijke Gazelle N.V., de grootste fietsfabrikant van Nederland, voorzien van een sleutelhanger met scancode om de verloren fietssleutel terug te kunnen bezorgen bij de rechtmatig eigenaar. Itemlost zet met deze overeenkomst de Item-lost tag nationaal op de kaart.

digitaal welkom
Mooi startpunt gemeentelijke ondernemers dienstverlening
Zoetermeer zet digitaal welkom nieuwe ondernemers en -in samenwerking met de netwerkorganisaties- initiëren van een jaarlijks welkomst-netwerkevenement voor nieuwe bedrijven in Zoetermeer op de agenda.

computest + Mentha
Computest zet in op forse groei in cybersecurity met investering van Mentha
Computest, specialist in cybersecurity diensten, performance testing en DevOps, gaat een partnership aan met investeerder Mentha. Het doel van de samenwerking is om de groei te versnellen en een leidende speler te worden op het gebied van cybersecurity-dienstverlening.

Corona-OverbruggingsLening (COL)
Corona-Overbrugginslening schiet tekort
Uit onderzoek van Techleap.nl, een non-profit organisatie die helpt bij het kwantificeren en versnellen van het tech-ecosysteem van Nederland, blijkt dat 87% van de startups die een Corona-OverbruggingsLening (COL) kregen weer in de problemen denken te komen.

Top 250 groeibedrijven in Nederland
Top 250 Groeibedrijven 2021
Uit de Top 250 groeibedrijven, die dit jaar voor de vijfde keer is opgesteld, blijkt dat de meeste snelstgroeiende bedrijven zich bevinden in sectoren op het snijvlak van digitalisering, dienstverlening en nieuwe media. Zuid-Holland met 42 bedrijven op de derde plaats.

Security Insight
Veiligheidscluster HSD lanceert kennis & innovatieplatform
Het veiligheidscluster HSD zet zich samen met haar ruim 270 partners in om onze digitaliserende samenleving veiliger te maken. HSD heeft een nieuw platform ‘Security Insight’ ontwikkeld dat hierbij helpt. Op dit platform delen experts hun kennis en ontwikkelingen op veiligheidsgebied.

SVH meest positieve bedirjf van Nederland
Horeca-opleider SVH is ‘meest positieve bedrijf’ van Nederland
De Zoetermeerse Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) is donderdag 22 april uitgeroepen tot het Meest positieve bedrijf van Nederland door het publiek en de vakjury tijdens de BIG Improvement Day (BID) Positivity Awards.

Abonneer op Pers