Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Pers


SVH meest positieve bedirjf van Nederland
Horeca-opleider SVH is ‘meest positieve bedrijf’ van Nederland
De Zoetermeerse Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) is donderdag 22 april uitgeroepen tot het Meest positieve bedrijf van Nederland door het publiek en de vakjury tijdens de BIG Improvement Day (BID) Positivity Awards.

Bijeenkomst economic board
Eerste bijeenkomst Economic Board Zoetermeer
Deze week vond de eerste bijeenkomst plaats van de nieuwe Economic Board Zoetermeer met daarin topondernemers, werkgevers en kennisinstellingen uit onze stad. Tijdens de bijeenkomst werd met elkaar gesproken over onze stad, het toekomstbeeld dat wij voor ons zien en welke (economische) uitdagingen ons hierbij te wachten staan.

Delta-N
Delta-N wordt lid van de Dutch Innovation Community
Bij Delta-N geloven wij erg in het belang van kennis delen en samenwerken en dat sluit goed aan bij de uitgangspunten van de community. Wij werken al met diverse organisaties prettig samen en willen via de Dutch Innovation Community ons netwerk in de regio verder uitbreiden.

Charlie Aptroot
Charlie Aptroot nieuwe voorzitter van Netwerk Zoetermeer
Tijdens een interactieve online businessclub bijeenkomst, georganiseerd op woensdagmiddag 7 april, is Charlie Aptroot gepresenteerd als de nieuwe voorzitter van Netwerk Zoetermeer.

Jeroen Derwort
Jeroen Derwort verkoopt luchtvaartapps aan Canadezen
De Canadese pilotenopleider CAE koopt de Zoetermeerse RB Group, het moederbedrijf van luchtvaartapps RosterBuster en RB Logbook. Dat meldt mede-eigenaar en CTO Jeroen Derwort aan MT/Sprout, zonder financiële details bekend te maken.

Dutch Innovation Factory
De Metropoolregio Rotterdam Den Haag investeert in digitalisering van het mkb en Zoetermeer doet mee!
Op 17 maart hebben de Gemeente Zoetermeer en de De Haagse Hogeschool / The Hague University of Applied Sciences een bijdrage van de MRDH ontvangen voor het project 'Innoveren met data in het mkb'.

Dutch Tech Campus
Softwareontwikkelaar IDEA StatiCa vestigt zich op Dutch Tech Campus
PingProperties heeft per 1 maart jl. een nieuwe huurovereenkomst gesloten met softwareontwikkelaar IDEA StatiCa voor de Dutch Tech Campus in Zoetermeer. Er is een huurovereenkomst gesloten voor het gebouw aan de Werner Von Siemensstraat 3, waar IDEA StatiCa inmiddels haar intrek heeft genomen.

open brief
Hoe helpt de gemeente Zoetermeer ondernemers?
De gemeente Zoetermeer stelt ondernemers in Zoetermeer via een open brief (nogmaals) zo goed mogelijk op de hoogte van lokale maatregelen en initiatieven waar ondernemers baat bij kunnen hebben.

Abonneer op Pers