Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Financiering


financieringsmogelijkheden
Financiering voor ondernemers: overzicht per fase
U heeft geld nodig voor uw bedrijfsplannen. De overheid kan u daarbij helpen met subsidies, fiscale instrumenten, financiering of investeringen.

krediet horeca
Krediet voor je horecazaak nodig?
Bierbrouwerij Koninklijke Grolsch en kredietverstrekker  Qredits  werken samen om horecaondernemers vooruit te helpen in deze financieel zware tijden. We trekken samen op om klanten en potentiële klanten van Grolsch te kunnen financieren

op zoek naar mkb-financiering
Financieringsgilde regelt elke MKB financiering
Wil jij een (voor)financiering voor een bedrijfsauto, machine of voor een bedrijfspand? Financieringsgilde regelt elke mkb-bedrijfsfinanciering. Zoek je in de buurt van Rotterdam of Zoetermeer naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Financieringsgilde helpt je graag verder.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Gids in subsidie-oerwoud: voor start-ups en andere ondernemers
Ondernemers hebben moeite de weg te vinden naar financieringsmogelijkheden van de overheid. Het subsidie-oerwoud, lees je soms zelfs. René Kamphuis, mkb-adviseur bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). “Elke ondernemer zou minstens één keer bij ons moeten langskomen.”

TechFund One
Zo verloopt het proces bij investeringsfonds TechFund One
Welke fasen doorloopt een financieringsaanvraag bij TechFund One en wat is ervoor nodig om door de selectierondes te komen? De Breed & Partners neemt je mee in het proces van het tech-investeringsfonds!

venture capital
Venture Capital Innovatie Top 10
De Breed & Partners feliciteert tien innovatieve ondernemingen met hun behaalde plek in de Venture Capital Innovatie Top 10! Dé lijst met technologische innovaties waarvoor succesvol risicokapitaal werd opgehaald. Welke innovaties sprongen eruit het afgelopen kwartaal?

geldboek voor ondernemers
Geldboek voor ondernemers
Hoe krijg en houd je als ondernemer je geldzaken op orde? In het Geldboek voor ondernemers vind je alle basisinformatie over geldzaken, financiering vinden, administratie en belastingen. Gebruik het als opstap en naslagwerk om grip te houden op je financiën. Dat maakt ondernemen een stuk overzichtelijker.

hulp bij financiering
Financiering aanvragen? Schakel hulp in
Hulp vergroot je kansen op financiering. Met de juiste adviseur en een goede financiële onderbouwing is een ’ja’ op je financieringsaanvraag binnen handbereik. Wie helpt jou op weg als je wilt investeren in je bedrijf?

Abonneer op Financiering