Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Subsidies en regelingen


Tozo
Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandige ondernemers (Tozo 4)
Zelfstandige ondernemers kunnen een beroep doen op de 'Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo)'. U kunt een beroep doen op Tozo indien u door de crisis-maatregelen tijdelijk geen inkomsten heeft. Ook kunt u bij acute financiële problemen een lening voor bedrijfskapitaal aanvragen.
U kunt Tozo 4 aanvragen van 1 april 2021 tot 1 juli 2021.

Tegemoetkoming Vaste Lasten
Tegemoetkoming Vaste Lasten eerste kwartaal 2021 van start
Mkb-ondernemers die in het eerste kwartaal van 2021 geraakt worden door de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan kunnen vanaf 15 februari 12:00 uur een aanvraag doen voor de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL Q1 2021). De regeling staat open voor alle sectoren.
Aanvragen TVL Q1 verlengd tot 18 mei 2021, 17:00 uur.

Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten (TONK)
Regeling Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten (TONK)
Bent u ondernemer/zzp’er, werknemer of werkzoekende en heeft u financiële problemen door de coronamaatregelen? En kunt u daardoor noodzakelijk kosten zoals woonkosten niet meer betalen? Dan kan de Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten (TONK) u misschien helpen. TONK aanvragen in Zoetermeer kan met ingang van 6 april.

schade door rellen
Financiële hulp voor ondernemers met schade door rellen
Is je winkelpui of overkapping vernield door relschoppers? In veel gevallen dekt je verzekering de schade. Ondernemers met een bedrijfsschadeverzekering hoeven zich geen zorgen te maken. Voor ongedekte schade biedt de nieuwe Regeling Bedrijvenschade Coronarellen (RBC) mogelijk uitkomst. Regeling opengesteld van 1 april 2021 09:00 uur tot 14 juni 2021 17:00 uur.

steunpakket voor starters
Forse uitbreiding steun- en herstelpakket
Het kabinet breidt het steunpakket voor banen en economie fors uit. Het kabinet voert nu ook een regeling in voor starters die tussen 1 januari en 30 juni 2020 een bedrijf zijn begonnen.

Tozo-lening
Terugbetalingsverplichting Tozo-lening uitgesteld tot 1 juli 2021
De terugbetalingsverplichting op de lening voor bedrijfskapitaal Tozo wordt tijdelijk voor de duur van zes maanden uitgesteld tot 1 juli 2021. Tijdens deze periode wordt ook de rente-opbouw tijdelijk stopgezet.

samen corona onder controle
Coronavirus: Informatie voor ondernemers in Zoetermeer
Er zijn verschillende landelijke en lokale maatregelen waar ondernemers gebruik van kunt maken. Lees in dit bericht hoe de gemeente Zoetermeer ondernemers ondersteunt en volg de links naar informatie van de Rijksoverheid.

online meer verkopen
Online meer verkopen?
Lukt het jou online niet om het juiste publiek te bereiken? Optimaliseer je online verkoopprestaties met onze scan of vraag een voucher aan voor directe verbetering. Het project vloeit voort uit de samenwerking tussen bol.com en MKB-Nederland.

Abonneer op Subsidies en regelingen