Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Kennis


Pitch
Hoe maak je de beste pitch voor je start-up?
Veel mensen worstelen met het maken van een pitch voor hun start-up. Hoe maak je kort en bondig duidelijk wat je bedrijf doet, maar vooral hoe je van waarde kan zijn voor klanten en investeerders? Gebruik de methode PSI. Problem, Solution, Impact.

Security House
Security Huis van Infinity IT
Cyber- en information security is een breed en complex vakgebied. Men waant zich doorgaans veilig tegen dreiging maar dit is niet altijd even terecht. Om hier meer helderheid in te scheppen heeft Infinity IT het Security Huis ontwikkeld.

sterretjes eindejaar
Zeven eindejaarstips voor innovatieve ondernemers
Het einde van 2022 is in zicht. Een bewogen jaar waarin de energieprijzen stegen en de inflatie met de maand hoger werd. Als we één ding hebben geleerd, is het dat sommige dingen niet te voorspellen zijn. Toch blikken wij graag vooruit, want wat kun je als ondernemer doen om je bedrijf in 2023 te laten groeien?

WE IT
22 partijen ondertekenen deelakkoord WE-IT 2.0
WE-IT is een krachtige samenwerking tussen bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden met als doel om door middel van om- en bijscholing 3.000 mensen op te leiden in de richting van IT en digitalisering.

fieldlab
Fieldlabs en experimenteer omgevingen in Zuid-Holland
Zuid-Holland kenmerkt zich door een uitgebreide infrastructuur van fieldlabs en andersoortige grootschalige experimenteer omgevingen. Hierin gaan kennisontwikkeling en kennistoepassing hand-in-hand. Het netwerk met fieldlabs is nu voor jouw start- of scale-up in kaart gebracht.

locatiescan
KVK Locatiescan: Voor branches gericht op de consument
Met de Locatiescan verken je de marktpotentie van jouw (toekomstige) vestigingsplaats. Hoe staat het met de concurrentie en hoe is de bevolking samengesteld?

digitalisering
4 grootste struikelblokken bij IT-projecten
Expert Marloes de Ruiter over digitalisering: “Te veel ict-consultants komen met Rolls-Royce-verhalen.”

Impact Nation
Impactnation - Making nationwide impact together
Impact Nation offers a 100-day program to solve your most urgent sustainability challenge. We match you with internationally sourced solutions, offer supporting modules, and help with the nitty gritty implementation.

Abonneer op Kennis