Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Kennis


 The Future Group
Hét ondernemersprogramma van Nederland
Het ondernemersprogramma van The Future Group ondersteunt de next generation IT-ondernemers in de stap naar het zelfstandig ondernemerschap.

Theo Verhoeff, Ondernemersklankbord regio Rotterdam
Gemeentelijke schuldhulpverlening aan zelfstandigen
Nu de coronasteun is stopgezet, uitgestelde belastingen vanaf 1 oktober 2022 moeten worden betaald en te veel ontvangen coronasteun moet worden terugbetaald, wordt gevreesd voor een sterke toename van de faillissementen, in het bijzonder van zelfstandige ondernemers.

trainer
COVID-19 Protocol Veilig Trainen
Jouw veiligheid, die van deelnemers en professionele trainers staat voorop. De NOBTRA doet er alles aan om professionele trainingen door een goede voorbereiding en begeleiding veilig te laten verlopen binnen de richtlijnen van het RIVM.

merkcommunicatie
Het succes van een startup staat of valt bij heldere merkcommunicatie
Een strategisch communicatiebeleid behoort voor veel startende bedrijven niet direct tot de prioriteiten. Toch is het vestigen en uitbouwen van een sterk merk cruciaal voor de overlevingskansen van startups, blijkt uit een recente studie van de Erasmus Universiteit.

Top 250 groeibedrijven
Nederlandse groeibedrijven hebben flink gas gegeven in 2021
Uit de Top 250 Groeibedrijven van 2022 blijkt dat de Nederlandse groeibedrijven in 2021 flink gas hebben gegeven na twee moeilijke jaren. Zo ook het Zoetermeerse Van Berkel Professionals en GOODZO. Zij behoren wederom tot de 250 snelste groeiers van Nederland.

startup
Nederlands kantoor opzetten voor buitenlandse startup: 9 lessen van mensen die het gedaan hebben
Country manager Nederland zijn: hoe is dat? MT/Sprout vroeg het aan vier mensen die een Nederlandse vestiging hebben opgezet voor een buitenlandse startup. Dat ging lang niet altijd goed.

scaleup
ScaleUp leiderschap verandert
Als scaleup ondernemer ben je een ander type leider dan in de startup fase. In de startup fase draait alles om de visie van de ondernemer zelf en moet je als ondernemer leiderschap tonen over alle deelgebieden: van strategie tot product tot uitvoering tot personeel.

dreamteam startup
4 succesfactoren voor het start-up dreamteam
Het succes van een start-up valt of staat met het team. Waar moet het perfecte start-up team aan voldoen?

Abonneer op Kennis