Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Kennis


Je business de baas
Je Business de Baas podcast
In deze 6-delige podcastserie volg je jongeren die bezig zijn met het opzetten van hun eigen bedrijf en de struggles waarmee zij dealen. Marketingacties die niets opleveren, leveranciers die de hoofdprijs vragen of een onverwachte blauwe envelop op de deurmat: ondernemen is soms gewoon keihard op je bek gaan.

kwaliteit data belangrijk
5 onmisbare tips om de kwaliteit van uw data te verbeteren
Data speelt een sleutelrol in elke moderne organisatie. Door data slim in te zetten helpt het uw business bij het nemen van beslissingen, het doen van voorspellingen en het automatiseren van processen. Maar hoe krachtig ook, data is alleen nuttig als het op de juiste manier wordt ingevoerd, geïnterpreteerd en verwerkt.

zorgtech
Vouchers beschikbaar voor zorginnovaties gemeenten
Het innovatieprogramma ZorgTech stelt vandaag voor de derde maal subsidievouchers beschikbaar voor technologiebedrijven en zorgorganisaties uit de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Dit keer met een focus op zorgopgaven in het gemeentelijk domein.

co-creatie
Wat is co-creatie en hoe begin ik?
Meng een aantal bedrijven, klanten en een innovatief idee in een kom en voilà: co-creatie. Met deze specifieke manier van samenwerken, kom je samen met anderen snel tot nieuwe kansen voor nieuwe producten.

inhuren zzpers
Personeel inhuren als zzp'er? 5 oplossingen
Je bedrijf groeit en dan is er ineens dat moment dat je het als zzp'er alleen niet meer aankunt. Of je hebt net een grote klus gekregen en hiervoor zijn tijdelijk extra handjes nodig. Hoe pak je dit aan?

geldplan zzp
Geldplan ZZP van het Nibud geeft tips over geldzaken
Bent of wordt u zzp'er, dan vragen geldzaken extra aandacht. Wilt u weten hoe u die goed kunt regelen? Met het Geldplan ZZP van het NIBUD krijgt u tips voor úw situatie.
Zoetermeer is aangesloten op het initiatief van de geldplannen.

Artikel AVG van NL Digital
Ben jij verwerker, verantwoordelijke of allebei?
De Avg maakt onderscheid tussen een ‘verwerker’ en een ‘verwerkingsverantwoordelijke’. Dit onderscheid is van belang, want bij de verschillende rollen horen verschillende verplichtingen. Welke rol heb jij?

levensvatbaarheid
Bepaal de levensvatbaarheid van je bedrijf
In de coronacrisistijd hoor je het begrip ‘levensvatbaar bedrijf’ steeds vaker. Maar wat betekent dat en hoe kom je erachter of jouw bedrijf kan overleven?

Abonneer op Kennis