Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Kennis


groeikansen
Groeikansen voor bedrijven
Daar waar snelgroeiende bedrijven succesvol kunnen blijven door gezonde groei te realiseren, blijken stabiele en krimpende bedrijven juist vol te moeten inzetten op strategische vernieuwing voor nieuwe groeikansen. Hoe doe je dat?

innovatiehub
Big Data Innovatiehub: Het Datalab in DIF
Ben jij mkb-ondernemer in de regio Zoetermeer/Metropoolregio Rotterdam-Den Haag en wil je een stap maken in het (beter) toepassen van data in je bedrijf? Dan is de Big Data Innovatiehub er voor jou.

succesvolle startup founders
De succesvolste startup-founders denken als een wetenschapper
Startup-founders moeten hun aannames vaker in twijfel trekken en echt wetenschappelijk experimenteren in de vroegste fase van hun bedrijf. Dat leidt - wetenschappelijk bewezen - tot succes.

groeiformule
Zo kraak je de groeiformule (en zet je die volgende stap)
96% van de bedrijven stagneert in plaats van te groeien. Hoe zorg jij dat jouw bedrijf de volgende groeistap wel weet te maken?

digitaliseren
Digitaliseren cruciaal voor circulaire industrie
De transitie naar een duurzaam ecosysteem van slimme, digitale fabrieken en slimme ketens wordt een succes, als alle betrokken partijen voldoen aan enkele belangrijke voorwaarden. Zo is het essentieel dat iedereen in de keten samenwerkt en direct start met digitalisering.

scale-up company
Blog: Van inspiratiecultuur naar groeicultuur
Een lerende cultuur is een voorwaarde voor gezonde groei, stelt Bart van Nol van Scale Up Company. In deze blog schrijft hij over bewustwording omtrent leergedrag in organisaties en geeft hij een aantal concrete tips.

Jan Iedema
Steeds meer bedrijven sluiten zich aan bij Sterk Techniekonderwijs Zoetermeer
Op maandag 4 oktober jl. organiseerde Sterk Techniekonderwijs Zoetermeer in het Let’s Tango-gebouw in de Zoetermeerse wijk Palenstein een inspirerende bijeenkomst voor vertegenwoordigers van primair onderwijs, VMBO, MBO (directieleden en docenten), het bedrijfsleven en de lokale overheid.

veilig digitaal ondernemen
De 5 basisprincipes van veilig digitaal ondernemen
Voor Nederlandse bedrijven is digitale veiligheid een voorwaarde om de kansen van de digitale economie te benutten. De realiteit is dat ondernemers dagelijks te maken hebben met cyberdreigingen. Bedrijven moeten zich weren tegen deze dreigingen en voldoende investeren in beveiliging.

Abonneer op Kennis