Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Scale-up


datalab Dutch Innovation Park
Nieuw datalab in de Dutch Innovation Factory opent in september 2021
Raymond Hoogendoorn, hoofddocent HBO-ICT van De Haagse Hogeschool en senior onderzoeker in het lectoraat Civic Technology, over het datalab als een uitbreiding op de MKB Digiwerkplaats en een waardevolle aanvulling in het Zoetermeerse Dutch Innovation Park.

computest + Mentha
Computest zet in op forse groei in cybersecurity met investering van Mentha
Computest, specialist in cybersecurity diensten, performance testing en DevOps, gaat een partnership aan met investeerder Mentha. Het doel van de samenwerking is om de groei te versnellen en een leidende speler te worden op het gebied van cybersecurity-dienstverlening.

Top 250 groeibedrijven in Nederland
Top 250 Groeibedrijven 2021
Uit de Top 250 groeibedrijven, die dit jaar voor de vijfde keer is opgesteld, blijkt dat de meeste snelstgroeiende bedrijven zich bevinden in sectoren op het snijvlak van digitalisering, dienstverlening en nieuwe media. Zuid-Holland met 42 bedrijven op de derde plaats.

Security Insight
Veiligheidscluster HSD lanceert kennis & innovatieplatform
Het veiligheidscluster HSD zet zich samen met haar ruim 270 partners in om onze digitaliserende samenleving veiliger te maken. HSD heeft een nieuw platform ‘Security Insight’ ontwikkeld dat hierbij helpt. Op dit platform delen experts hun kennis en ontwikkelingen op veiligheidsgebied.

subsidie aanvragen
Hoe vraag ik als ondernemer effectief subsidies aan?
Veel (startende) ondernemers komen in aanmerking voor een subsidie of andere publieke financiering. Maar slechts een klein percentage maakt hier daadwerkelijk gebruik van. Dat is jammer want Nederland heeft één van de meest ontwikkelde en uitgebreide subsidiemarkten binnen Europa.

Innovatie Top 100
Inschrijving KvK Innovatie Top 100 2021 geopend.
In 2021 presenteert KVK weer de mooiste innovatie-etalage van Nederland: de KVK Innovatie Top 100! Innovatieve ondernemers kunnen zich vanaf 6 mei inschrijven voor deze 16e editie

zorgtech
Vouchers beschikbaar voor zorginnovaties gemeenten
Het innovatieprogramma ZorgTech stelt vandaag voor de derde maal subsidievouchers beschikbaar voor technologiebedrijven en zorgorganisaties uit de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Dit keer met een focus op zorgopgaven in het gemeentelijk domein.

co-creatie
Wat is co-creatie en hoe begin ik?
Meng een aantal bedrijven, klanten en een innovatief idee in een kom en voilà: co-creatie. Met deze specifieke manier van samenwerken, kom je samen met anderen snel tot nieuwe kansen voor nieuwe producten.

Abonneer op Scale-up