Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Scale-up


unconference
Zoetermeerse scale-ups participeren in regionale halfjaarlijkse Unconference
Tijdens de regionale Scale-up Unconference op 16 mei jongstleden deelden Zoetermeerse scale-ups onder deskundige leiding van Yes!Delft hun kennis, ervaring en uitdagingen als scale-up ondernemer.

internationaal zakendoen
Handelsmissies helpen mkb'ers met hun internationale kansen
Handelsmissies vergroten de kans van deelnemende bedrijven om te gaan handelen met of investeren in het land dat wordt bezocht. Dat blijkt uit onderzoek dat het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) heeft gedaan in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

bnr radio
Start- & scale-ups krijgen hulp bij zakendoen over de grens
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) over ondersteuning aan start- & scale-ups bij zakendoen over de grens. Podcast BNR radio 30 april 2024

aimed
Start AiNed InnovatieLabs call 2024: oproep aan mkb om samen impact te maken met direct toepasbare AI
Met de vandaag geopende AiNed InnovatieLabs 2024 call for proposals nodigt AiNed het Nederlandse innovatief mkb, startups en scale-ups uit om samen met relevante grotere bedrijfsleven, kennisinstellingen en maatschappelijke organisaties AI-methoden en -tools te ontwikkelen.

dtc community
Blijf op de hoogte van cybersecurity nieuws
Als cybersecurity professional of ondernemer wil je natuurlijk je digitale veiligheid op orde hebben. Je wilt weten wat er speelt. Het besloten cyberforum โ€˜DTC Communityโ€™ biedt een platform voor kennisdeling aan ruim 2800 cybersecurity professionals en ondernemers.

groeiassessment
Ontdek waar jouw groeikansen liggen - Doe het nationaal groeiassessment
Breng in kaart waar voor jou de grootste kansen liggen en hoe je die kan benutten. Ook zie je waar je staat ten opzichte van andere ondernemers. Een mooie benchmark dus!

Infinity
Infinity IT bundelt krachten met SKS Professionals
Zoetermeer, 18 december 2023 โ€“ Managed services dienstverlening Infinity IT breidt per direct haar dienstenportfolio verder uit met detachering door de overname van SKS Professionals. De organisaties bundelen daarmee de krachten om meer organisaties te ontzorgen op het gebied van ICT.

Abonneer op Scale-up