Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Scale-up


Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Gids in subsidie-oerwoud: voor start-ups en andere ondernemers
Ondernemers hebben moeite de weg te vinden naar financieringsmogelijkheden van de overheid. Het subsidie-oerwoud, lees je soms zelfs. René Kamphuis, mkb-adviseur bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). “Elke ondernemer zou minstens één keer bij ons moeten langskomen.”

financiering
Op zoek naar financiering voor je bedrijf?
Financiering ophalen voor je bedrijf is een tijdrovende klus. Investormatch heeft de kennis, de kunde en het netwerk om jou hierbij te helpen.

International Market Entry Coaching
14 januari - IMEC geeft ondernemers een vliegende start op de internationale markt
Ben jij die ambitieuze ondernemer die droomt van succes in het buitenland? Ondernemers uit de Haagse regio kunnen gebruik maken van een business bootcamp voor een vliegende start op de internationale markt: IMEC (International Market Entry Coaching).
Inschrijven kan tot 1 feb.

locatie essentieel voor it bedirjven
Rabobank belicht waarom locatie essentieel is voor IT-bedrijven
De IT-sector staat voor een aantal grote uitdagingen. Zo komen bedrijven in de IT-sector maar moeilijk aan goed gekwalificeerd personeel en is een snelle groei niet altijd even gemakkelijk te managen. Om als IT-bedrijf deze uitdagingen het hoofd te bieden, kan de locatie van een bedrijf helpen zo meldt Rabobank in een recent onderzoek.

greenport West Holland
DTC Subsidy for Greenport West-Holland Cyber Resilience Centre
The Digital Trust Centre (DTC), part of the Ministry of Economic Affairs and Climate Policy, announced that it will grant subsidy to set up a Cyber Resilience Centre for Greenport West-Holland. This centre will become the leading centre of expertise and information hub for cybersecurity within the entire chain of the horticultural sector (production, trade, logistics and technology) in West-Holland.

overzicht financieringspartners
Partners in financiering
Nlgroeit geeft een overzicht van de verschillende partners die jou als groeiondernemer kunnen helpen bij een financieringsbehoefte en de kennis die je nodig hebt op financieel gebied.

crowdfunding
4 kenmerken om crowdfunding platforms te vergelijken
Ga je crowdfunding platforms vergelijken, dan vind je in Nederland alleen al veel aanbieders. En de onderlinge verschillen zijn groot. Verschillende financieringsvormen, voorwaarden en kosten. Maar ook verschillende doelgroepen.

te weinig startups groeien door
Start-up ecosysteem verbeteren? ‘Verder kijken dan stadsgrenzen’
Het Rotterdamse ecosysteem breder dan de stad, ook Delft en omringende gemeenten vallen hieronder. Door als regio samen op te trekken kunnen we die ideale combinatie van ondernemerschap en technologische innovaties veel beter naar buiten brengen.

Abonneer op Scale-up