Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Stories


scoren
Succesvolle internetondernemer Jeroen Derwort schrijft boek SCOREN!
Wat is het verhaal achter Nederland's succesvolste voetbalgame? In zijn biografie SCOREN! beschrijft Jeroen Derwort hoe hij als schuchtere nerd een spel ontwikkelde op zijn zolderkamer. Met vallen en opstaan wordt dit een ‘Megasucces’, zoals de kranten koppen in 2014. Het resulteert in een wereldwijde hit, een plek in de Quotelijst voor selfmade ondernemers en deals met de grootste voetbalclubs ter wereld.

NoLongerLost
Slimme, superhandige bagagelabel als resultaat van samenwerking tussen SNP Natuurreizen en NoLongerLost
SNP Natuurreizen heeft de handen ineengeslagen met NoLongerLost, een startup uit Zoetermeer, met als resultaat dit slimme, superhandige bagagelabel!

voca zorg
Voca Zorg wint Health Impact Accelerator ‘23
Voca Zorg is tijdens de Zorg & ICT-beurs tijdens de Dutch Health week uitgeroepen tot winnaar van het Health Impact Accelerator-programma. Oftewel: de start-up in de zorg met het business plan met de meeste potentie.

nolongerlost
Het perfecte duo: NoLongerLost en Corendon bundelen krachten voor slimme bagagelabels
De Zoetermeerse startup NoLongerLost en Corendon Airlines bundelen krachten voor slimme bagagelabels! Beveilig nu je bagage met NoLongerLost, zo kan een vinder jouw verloren voorwerpen gemakkelijk terugbrengen.

Dias Software
DIAS in top 3 best presterende SaaS-bedrijven van Nederland
DIAS (onderdeel van DIAS Group) staat op plek 3 in de SaaS100, de top 100 van best presterende Saas-bedrijven van Nederland. MT/Sprout maakte dat donderdag 25 mei jl. bekend. De SaaS100 representeert de 100 best presterende SaaS-bedrijven van 2023 tot een omzet van 50 miljoen euro. Vorig jaar kwam DIAS als nieuwkomer de SaaS100 binnen op plek 10.

nextnovate
NextNovate official A Great Place To Work!
NextNovate uit Zoetermeer mag zich officieel een Great Place to Work noemen! Hun organisatiecultuur is extern onder de loep genomen door Great Place To Work® Nederland en de onderneming uit Zoetermeer is met vlag en wimpel geslaagd!

Lennart Koetsier van Multiply
Multiply als nieuwkomer in de Emerce 100
28 april was het feest in Zoetermeer! Multiply is opgenomen in de prestigieuze Emerce 100 met een score van 5,5 sterren!

WEM No-code TOP PARTNER 2023 Award
Pragmatiq ontvangt WEM No-code Top Partner Award 2023
PragmatiQ - Process Improvement | LowCode & NoCode Wizards heeft de WEM No-Code TOP PARTNER Award 2023 in ontvangst genomen.

Abonneer op Stories