Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Stories


Gouden Luca level 1
Worrel & Jetten, trotse winnaar Gouden Luca Level 1
Worrell & Jetten uit Zoetermeer heeft woensdag 5 januari met trots de Gouden Luca Level 1 van Johan van der Have van Exact Online ontvangen!

Kilian Valkhof
Startup Polypane bouwt websites 5 keer sneller
Innovatieve nieuwe browser van Zoetermeerder Kilian Valkhof bespaart webdevelopers tijd en geld. Een site-aanpassing in het ene schermformaat zie je meteen ook in andere formaten. Zo bouw je met Polypane websites 5 keer sneller! De innovatieve browser is goed voor een nominatie in de KvK Innovatie Top 100.

Jos Wilmink van Lumen Business Solutions
Lumen Business Solutions neemt het totale proces onder de loep
Lumen Business Solutions werpt een nieuw licht op de digitale transformatie van jouw organisatie. Zij nemen het totale proces onder handen. Jos Wilmink vertelt over de verschillende projecten, innovaties en de vestiging in het Dutch Innovation Park in Zoetermeer.

bad startup idea
Vier voortekenen dat jouw startup-idee zal falen
Niet alle businessplannen groeien uit tot succesvolle concepten. Sterker nog: het gros van alle startups faalt. Hoe kun je er van tevoren achterkomen dat je businessplan slecht is?

itemlost en personlost
Nieuwe samenwerkingen voor ItemLost en PersonLost
ItemLost brengt zoekgeraakte spullen middels passieve tracking en tracing de vinder en de rechtmatige eigenaar direct en anoniem met elkaar in contact. PersonLost brengt vinder en ouder of voogd met elkaar in contact. Gino de Vin (founder) en Marco Gons (partner) vertellen in dit artikel over de producten, ontwikkelingen en samenwerkingen.

Bob van Berkel
Een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland: Vanberkel Professionals
Vanberkel Professionals is financieel specialist in interim- en adviesopdrachten binnen de publieke sector. Bob van Berkel, oprichter en directeur-eigenaar van Vanberkel Professionals, startte in 2007 met de ambitie om in vijf jaar tijd vijftig mensen aan het werk te hebben.

it4senioren
IT4Senioren maakt senioren cyberbewust
Shera-Guiliano Doekhi (23 jaar) studeert HBO-ICT aan HHS in de Dutch Innovation Factory. Vanuit de differentiatie Information Security Management en zijn interesse voor cybersecurity ontstond het project IT4Senioren met de ambitie is om Nederland cyberbewust te maken.

Merlin Software
Merlin Software ontwikkelt software voor crisismanagement
Overzicht houden is cruciaal tijdens een crisis. Met CrisisSuite als oplossing kwam het Zoetermeerse Merlin Software in de KVK Innovatie Top 100 over 2020 terecht. Zelfs op plaats 15 in de IT! “Dit is qua marketing nog veel interessanter dan ik dacht”, stelt Ruud van den Beukel, een van de oprichters.

Abonneer op Stories