Overslaan en naar de inhoud gaan

Wil je succesvol ondernemen?

Met onderstaande informatie willen we je ondersteunen!

voor zelfstandigen en MKB


klaar om te ondernemen?!

informatie succesvol ondernemen

kennis & inspiratie

zzp | mkb agenda

Kennis & inspiratie

Wij bieden ondernemers kennis & inspiratie via een regionale agenda met workshops, webinars en zakelijke netwerkwerkbijeenkomsten om het Zoetermeerse bedrijfsleven succesvol te laten groeien. Onderstaande agenda komt tot stand in onderlinge samenwerking tussen het (lokale) georganiseerde bedrijfsleven, kennisinstellingen, (regionale) samenwerkingspartners en Ter Zake Het Ondernemershuis Zoetermeer.

Kan ik een event plaatsen?

Ja, je kunt zelf ook een event aanmelden. Hoe het werkt lees je hier.

Selectie events

Onderstaande events zijn geselecteerd voor zelfstandigen en mkb-ondernemers. Deze agenda toont andere inhoud door de huidige treftwoorden "#zzp||mkb" te vervangen door bijvoorbeeld: "innovatie", "startup", "MKB-Digiwerkplaats" of "starten". Voor een compleet (ongefilterd) overzicht met alle events voor startups, starters, zzp en mkb brengen we je de agenda op deze pagina onder jouw aandacht.

Aangepast programma

Als gevolg van de coronamaatregelen kunnen onderstaande aanbieders hun on- & off-line dienstverlening mogelijk tijdelijk hebben aangepast.
De informatie van de aanbieders is tijdelijk aangevuld met nuttige links over ondernemen in zwaar weer.

updates en stories

uitgelicht

Het Ondernemers Festival
Succesvolle eerste editie van Het Ondernemers Festival in de IT-sector
De eerste editie van Het Ondernemers Festival zit erop. Het evenement op 14 maart jl. in de Dutch Innovation Factory was een succes en werd goed ontvangen door de ruim 100 aanwezigen. Het festival bood studenten, starters en ondernemers in de IT-sector veel handvatten en motivatie om succesvol te ondernemen.
TEK
Regeling Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK)
De Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK) biedt een tijdelijke tegemoetkoming voor mkb-ondernemingen waarvan de energiekosten minimaal 7% uitmaken van de totale omzet. TEK is open van 21 maart 09:00 uur tot en met 2 oktober 17:00 uur.
European Digital Innovation Hub in Zuid-Holland
EDIH helpt midden & kleinbedrijf in 6 sectoren met digitalisering
De European Digital Innovation Hub in Zuid-Holland (EDIH) is vanaf 2023 dè schakel tussen vraag en aanbod op het gebied van digitalisering. We verbinden het aanbod in Zuid-Holland met het MKB en ook met diverse clusters in de EU. Heb jij een digitaliseringsvraagstuk?
passend financieren
Passend Financieren
Goed nieuws! Ondernemers die op zoek zijn naar betrouwbare financiering kunnen vanaf 1 december 2022 terecht op het platform Passend Financieren, een initiatief van Stichting MKB Financiering en de erkende MKB Financiers en wordt mede mogelijk gemaakt door Ministerie van Economische Zaken.

zzp | mkb

updates en stories

intermediairs & partners

zzp & mkb informatie

rijksoverheid

Digitaleoverheid.nl

Ondernemers hebben vaak te maken met complexe wet- en regelgeving. Regelhulpen helpen ondernemers om wet- en regelgeving inzichtelijk te maken. Door Regelhulpen in te vullen, krijgen ondernemers een advies op maat over welke weg het best kan worden bewandeld.
Qredits Microfinanciering

Qredits Microfinanciering Nederland

Qredits helpt startende en bestaande ondernemers bij het succesvol starten van of investeren in hun bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van ondernemerstools, coaching én het verstrekken van bedrijfskredieten tot € 250.000. Ons doel is om dromen van ondernemers mogelijk te maken.
belastingdienst

Belastingdienst - ondernemen

Als ondernemer krijgt u op verschillende manieren te maken met de Belastingdienst. Wat zijn uw rechten en plichten?
scalebooster

Suggesties of vragen?

Heb je suggesties en/of vragen naar aanleiding van de informatie op deze website. Dan nodigen we je uit contact met ons op te nemen.
  • Je bent starter, zelfstandige of MKB-ondernemer en mis je informatie in dit overzicht?
  • Je bent een intermediair en wilt kennis delen en/of starters, startup's en scale-ups inspireren?
Neem dan contact met ons op voor mogelijkheden om je onderwerp te vermelden.

Irma de Graaff

Accountmanager start- & scale up's

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissiDl iluis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut.

voor zelfstandigen en MKB

scale booster versterkt start- & scale-ups in Zoetermeer