Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Scale-up


Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Gids in subsidie-oerwoud: voor start-ups en andere ondernemers
Ondernemers hebben moeite de weg te vinden naar financieringsmogelijkheden van de overheid. Het subsidie-oerwoud, lees je soms zelfs. René Kamphuis, mkb-adviseur bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). “Elke ondernemer zou minstens één keer bij ons moeten langskomen.”

digitale transformatie
De 4 grootste misvattingen rondom digitale transformatie
Nieuwe, datagedreven verdienmodellen. Een kortere time to market. Op het snijvlak van big data en innovatieve technologieën als AI, Robotic Process Automation (RPA) en cloud computing ontstaan tal van mogelijkheden voor digitale transformatie.

kalender internationalisering cybersecurity
Activiteitenkalender Internationalisering Cybersecurity 2023
Is jouw onderneming actief in de sector cybersecurity? Denk je erover na om internationaal te schalen? InnovationQuarter heeft in 2023 een aantal collectieve internationaliseringsactiviteiten op het programma.

Security House
Security Huis van Infinity IT
Cyber- en information security is een breed en complex vakgebied. Men waant zich doorgaans veilig tegen dreiging maar dit is niet altijd even terecht. Om hier meer helderheid in te scheppen heeft Infinity IT het Security Huis ontwikkeld.

financieringsgids
KVK Gids voor bedrijfsfinanciering
Wil je bedrijfsfinanciering aanvragen voor je plannen en wil je weten hoe je dit aanpakt? Gebruik de KVK Gids voor bedrijfsfinanciering als wegwijzer om goed voorbereid bij een financier aan te kloppen.

Goodzo
Goodzo levert uiteindelijk een betere dienstverlening dan dat wij zelf zouden kunnen doen
Steven van Bemmel is Manager ICT en Market & Data Analytics bij FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie. De afgelopen jaren heeft hij zijn afdeling zien veranderen: van een afdeling dat alles op het gebied van ICT zelf deed, transformeerde het naar een regie-organisatie.

Björnbox
Startup Björnbox in tech accelerator programma imex.istart.nl met NoCode-oplossing van PragmatIQ
PragmatIQ BV uit Zoetermeer levert de Triggre applicatie voor mode startup Björnbox. Björnbox krijgt ondersteuning van #1 tech accelerator imec.istart.nl voor een kickstart in 2023.

TKH Security
PingProperties verwelkomt TKH Security op Dutch Tech Campus in Zoetermeer
PingProperties heeft een nieuwe langdurige overeenkomst gesloten met TKH Security B.V., onderdeel van het beursgenoteerde technologiebedrijf TKH Group N.V., op de Dutch Tech Campus (DTC) in Zoetermeer.

Abonneer op Scale-up