Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Stories


changeable gold partner 2024
Zoetermeers Multiply voor 7de keer op rij Channable Gold Partner
Multiply uit Zoetermeer is in 2024 opnieuw Channable Gold Partner. Sinds Channable is gestart met het toekennen van het Gold Partnership is Multiply onafgebroken uitgeroepen tot Channable Gold Partner.

Multiply
Multiply is Google Premier Partner 2024
Multiply heeft wederom de Premier Partner-status voor 2024 behaald in het Google Partners-programma. Dat betekent dat ze tot de top 3% van de Google Partners in Nederland behoren. Een prestatie waar Multiply enorm hard voor heeft gewerkt en dus ook enorm trots op is.

nolongerlost
NoLongerLost en Centraal Beheer continueren samenwerking
Het Zoetermeerse NoLongerLost en Centraal Beheer gaan na een gezamenlijke succesvolle pilot een tweede stap te zetten! De komende maanden  wordt een groter deel van hun klanten de kans geboden een unieke, slimme NoLongerLost sleutelhanger gratis aan te vragen.

Thijs Verheul
Zonder de mystiek rondom startups is er geen gek die eraan begint
'Stop met die mystiek rond startups', betoogde TIAS-docent Camilla van den Boom onlangs op MT/Sprout. Ondernemer Thijs Verheul is het daarmee oneens. 'Net zoals jongens en meisjes gaan voetballen omdat ze Arjen Robben en Lieke Martens zien schitteren, heeft ons startup-ecosysteem dat ook nodig', schrijft hij in een opiniebijdrage.

GameLab Zoetermeer
Benjamin & Carol: Mystery of the Scarab gaat via GameLab ‘next level’
Mystery of the Scarab is een twee speler co-op puzzel game, waarin je schatzoekers Benjamin en Carol hun weg laat vinden door duistere grafkelders, tempels en piramides. Student Michael Rotteveel werkt binnen het GameLab aan deze game, met als doel het uit te brengen voor het grote publiek.

podcast
Een beter bedrijf begint bij de baas
Als iemand een voorbeeldfunctie heeft, is het de baas. Daarom begint een beter bedrijf bij de baas. In deze podcastserie praat Tijn Elferink met ondernemers over kritieke momenten in hun leven.

FD gazellen
Vier Zoetermeerse bedrijven ontvangen FD Gazellen Award 2023
Donderdag bekroonde het FD in Theater Amsterdam de 1003 FD Gazellen van 2023. Het is de twintigste keer dat de prijzen voor de snelst groeiende bedrijven zijn uitgereikt, waaronder aan Vanberkel Professionals, Nextnovate BV, Multiply BV en Fluxility Bv uit Zoetermeer.

jeroen derwort
De maker van Online Soccer Manager over ondernemerschap
NLgroeit sprak met Jeroen Derwort, de maker van Online Soccer Manager (OSM). Na 16 jaar aan het roer heeft hij OSM zelfstandig gemaakt en in 2020 verkocht aan Miniclip. Met zijn tweede startup, Rosterbuster, ontwikkelde hij apps voor luchtvaartpersoneel. Ook dit bedrijf verkocht hij: aan CAE, ’s werelds grootste pilotenopleider.

Abonneer op Stories