Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Stories


ondernemen in de bouw
Winst maken in de bouw: 4 digitale oplossingen
Als ondernemer ben je vaak op zoek naar kansen om meer winst te maken. Soms levert een kleine aanpassing van je bestaande bedrijfsactiviteiten via een digitale oplossing al veel op.

Het IT
Het IT uitgeroepen tot Storage Partner of The Year
Het Zoetermeerse bedrijf Het IT is uitgeroepen tot Storage Partner of The Year tijdens de Dell Technologies Partner Awards op 7 december 2022.

vanberkel
Podiumplek voor Vanberkel Professionals in FD Gazellen Awards
Vanberkel Professionals is door het Financieele Dagblad erkend als een van ’s lands snelst groeiende bedrijven. Met een podiumplek in de regio West beleeft het advies- en interimbureau een primeur.

fd Gazellen Award
CNCVerspanen ontvangt FD Gazellen Award
CNCVerspanen is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland in de regio West en daarvoor mogen zij een FD Gazelle 2022 Award in ontvangst nemen!

Multiply
Multiply is voor de vierde keer FD Gazelle
Multiply is voor het vierde jaar benoemd tot winnaar van de FD Gazellen. Deze prijs wordt door Het Financieele Dagblad uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Remco Treuren
WebinarGeek spreidt zijn vleugels uit
Remco Treuren, eigenaar en oprichter van WebinarGeek, zag in 2015 een gat in de markt: betaalbare webinartools ontwikkelen die ondernemers zelfstandig kunnen gebruiken. Dit leidde tot de start van WebinarGeek, een Zoetermeers bedrijf dat eigen webinar software ontwikkelt en vermarkt.

Polypane award
Zoetermeer IT-startup Polypane awarded with "Best Web Developing Tool Company" 2022.
Polypane is awarded with "Best Web Developing Tool Company" by EU Business News in their 2022 Benelux Enterprise Awards contest.

country managers duitsland startup
Met deze 11 lessen van country managers haal je als startup meer uit de Duitse markt
Om succes te hebben in Duitsland doen Nederlandse startups er verstandig aan om een ‘native’ country manager in dienst te nemen. Toch ben je er dan nog niet. Deze drie Duitse country managers vertellen hoe zij het beste kunnen worden ingezet.

Abonneer op Stories