Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Stories


FD gazellen
Vier Zoetermeerse bedrijven ontvangen FD Gazellen Award 2023
Donderdag bekroonde het FD in Theater Amsterdam de 1003 FD Gazellen van 2023. Het is de twintigste keer dat de prijzen voor de snelst groeiende bedrijven zijn uitgereikt, waaronder aan Vanberkel Professionals, Nextnovate BV, Multiply BV en Fluxility Bv uit Zoetermeer.

jeroen derwort
De maker van Online Soccer Manager over ondernemerschap
NLgroeit sprak met Jeroen Derwort, de maker van Online Soccer Manager (OSM). Na 16 jaar aan het roer heeft hij OSM zelfstandig gemaakt en in 2020 verkocht aan Miniclip. Met zijn tweede startup, Rosterbuster, ontwikkelde hij apps voor luchtvaartpersoneel. Ook dit bedrijf verkocht hij: aan CAE, ’s werelds grootste pilotenopleider.

voca zorg
Keizer Kliniek gaat samenwerken met Voca Zorg
Keizer Kliniek, specialist op het gebied van onder meer vaatzorg, maagklachten, darmklachten en liesbreuken met vestigingen in Den Haag, Voorschoten, Assen en Voorhout, gaat voor de flexibele inzet van ondersteunend medisch specialistisch personeel gebruik maken van Voca Zorg.

scoren
Succesvolle internetondernemer Jeroen Derwort schrijft boek SCOREN!
Wat is het verhaal achter Nederland's succesvolste voetbalgame? In zijn biografie SCOREN! beschrijft Jeroen Derwort hoe hij als schuchtere nerd een spel ontwikkelde op zijn zolderkamer. Met vallen en opstaan wordt dit een ‘Megasucces’, zoals de kranten koppen in 2014. Het resulteert in een wereldwijde hit, een plek in de Quotelijst voor selfmade ondernemers en deals met de grootste voetbalclubs ter wereld.

NoLongerLost
Slimme, superhandige bagagelabel als resultaat van samenwerking tussen SNP Natuurreizen en NoLongerLost
SNP Natuurreizen heeft de handen ineengeslagen met NoLongerLost, een startup uit Zoetermeer, met als resultaat dit slimme, superhandige bagagelabel!

voca zorg
Voca Zorg wint Health Impact Accelerator ‘23
Voca Zorg is tijdens de Zorg & ICT-beurs tijdens de Dutch Health week uitgeroepen tot winnaar van het Health Impact Accelerator-programma. Oftewel: de start-up in de zorg met het business plan met de meeste potentie.

nolongerlost
Het perfecte duo: NoLongerLost en Corendon bundelen krachten voor slimme bagagelabels
De Zoetermeerse startup NoLongerLost en Corendon Airlines bundelen krachten voor slimme bagagelabels! Beveilig nu je bagage met NoLongerLost, zo kan een vinder jouw verloren voorwerpen gemakkelijk terugbrengen.

Dias Software
DIAS in top 3 best presterende SaaS-bedrijven van Nederland
DIAS (onderdeel van DIAS Group) staat op plek 3 in de SaaS100, de top 100 van best presterende Saas-bedrijven van Nederland. MT/Sprout maakte dat donderdag 25 mei jl. bekend. De SaaS100 representeert de 100 best presterende SaaS-bedrijven van 2023 tot een omzet van 50 miljoen euro. Vorig jaar kwam DIAS als nieuwkomer de SaaS100 binnen op plek 10.

Abonneer op Stories