Overslaan en naar de inhoud gaan

powered by gemeente Zoetermeer | MKB vriendelijkste gemeente van Zuid-Holland 2021-2023 | award MKB Nederland

  • IT

Laat jouw start- of scale-up groeien!

Heb je een startup of scale-up in Zoetermeer? Vergroot dan nu je kansen op succes en groei met scale booster. Met scale booster maak je slim gebruik van de aanwezige kennis, expertise en ondernemersnetwerken in Zoetermeer en de regio, zodat jouw bedrijf alle ruimte krijgt om te groeien. Het scale booster team komt graag met je in contact, want de gemeente Zoetermeer hecht veel waarde aan een bloeiend bedrijfsleven.
Op maat voor IT
Startups in de IT-sector profiteren van de voordelen van advies op maat en kennis binnen een groot IT-cluster op het Dutch Innovation Park en de IT-opleiding van de Haagse Hogeschool (HHS) en MBO-Rijnland in de Dutch Innovation Factory.

Altijd een werkplek
Tijdelijk of voor een paar dagen per week een werkplek nodig? In Zoetermeer kun je terecht op verschillende flexwerkplekken.

Activiteiten voor start- en scale-ups
Is jouw startup of scale-up klaar voor de volgende stap? Met de evenementen, workshops en netwerken op deze website benut je alle potentie.

Startende ondernemers op weg
Er zijn allerlei initiatieven om startende ondernemers goed op weg te helpen. Het scale booster team weet waar je moet zijn.

Scale booster
Scale booster is een initiatief van de gemeente Zoetermeer. Het scale booster groeiprogramma voor start- en scale-ups wordt vorm gegeven in samenwerking met netwerkpartners uit het start- & scale-up ecosysteem.
gemeente Zoetermeer
scale booster zoetermeer

LAAT JE START- OF SCALE-UP GROEIEN!

wat kunnen we voor jou doen?

Wij helpen start- en scale-ups groeien.

Irma de Graaff

Acc.manager start- & scale-ups

Harold Beffers

progr. start- & scale-ups

Fons de Ree

sr. acc.manager Dutch Innovation Park

Jan Iedema

wethouder economie Zoetermeer

wij komen graag met je in contact ...

startup agenda

Ga mee naar de technologiebeurs Collision in Toronto

Collision 2024 Stelt u eens voor dat u de 'crème de la crème' van de internationale technologiebedrijven zou kunnen ontmoeten op één plek. Dat kan tijdens Collision 2024. Op dit ja...

Expo 2025 Osaka Business Event in Leiden

Business Event in Leiden Tijdens dit evenement ontdekt u de mogelijkheden van Expo 2025 in Osaka, Japan. In één middag informeren wij u over de Nederlandse plannen voor deze wereld...

Welke oplossingsrichtingen kunt u de ondernemer bieden bij netcongestie?

Voor wie is het? Professionals die werkzaam zijn bij provincies, gemeenten, (financieel) adviesbureaus, brancheverenigingen, netbeheerders en andere geïnteresseerden die zich bezig...

Workshop software en AI-octrooien in Life Science & Health

Dat software niet te patenteren is een hardnekkige mythe. Toch biedt het octrooisysteem beschermingsmogelijkheden als de software aan specifieke voorwaardes voldoet. Programma Tijd...

updates en stories

Informatie voor ondernemers die zijn getroffen door de corona-maatregelen

kennis en inspirantie

Kennisbank

startups Zoetermeer

38
verified startups
384
startup employees
13
corporates