Overslaan en naar de inhoud gaan

powered by gemeente Zoetermeer | MKB vriendelijkste gemeente van Zuid-Holland 2021-2023 | award MKB Nederland

  • IT
geef een boost aan jouw succes

Laat jouw start- of scale-up groeien!

Heb je een startup of scale-up in Zoetermeer? Vergroot dan nu je kansen op succes en groei met scale booster. Met scale booster maak je slim gebruik van de aanwezige kennis, expertise en ondernemersnetwerken in Zoetermeer en de regio, zodat jouw bedrijf alle ruimte krijgt om te groeien. Het scale booster team komt graag met je in contact, want de gemeente Zoetermeer hecht veel waarde aan een bloeiend bedrijfsleven.
Op maat voor IT
Startups in de IT-sector profiteren van de voordelen van advies op maat en kennis binnen een groot IT-cluster op het Dutch Innovation Park en de IT-opleiding van de Haagse Hogeschool (HHS) en MBO-Rijnland in de Dutch Innovation Factory.

Altijd een werkplek
Tijdelijk of voor een paar dagen per week een werkplek nodig? In Zoetermeer kun je terecht op verschillende flexwerkplekken.

Activiteiten voor start- en scale-ups
Is jouw startup of scale-up klaar voor de volgende stap? Met de evenementen, workshops en netwerken op deze website benut je alle potentie.

Startende ondernemers op weg
Er zijn allerlei initiatieven om startende ondernemers goed op weg te helpen. Het scale booster team weet waar je moet zijn.

Scale booster
Scale booster is een initiatief van de gemeente Zoetermeer. Het scale booster groeiprogramma voor start- en scale-ups wordt vorm gegeven in samenwerking met netwerkpartners uit het start- & scale-up ecosysteem.
gemeente Zoetermeer
scale booster zoetermeer

LAAT JE START- OF SCALE-UP GROEIEN!

wat kunnen we voor jou doen?

Wij helpen start- en scale-ups groeien.

Irma de Graaff

Acc.manager start- & scale-ups

Harold Beffers

progr. start- & scale-ups

Fons de Ree

sr. acc.manager Dutch Innovation Park

Jan Iedema

wethouder economie Zoetermeer

wij komen graag met je in contact ...

startup agenda

Nederland Paviljoen op Hannover Messe 2024

Onze minister van Economische Zaken en Klimaat, Micky Adriaansens, opent het Nederland Paviljoen. Voor wie? Bent u actief in machinebouw, elektrotechniek, energietechnologie of dig...

Online spreekuur 'Kansen in Europa': ga in gesprek met onze adviseurs

Zakendoen in Europa Europa is een zeer aantrekkelijk continent om zaken te doen. Dit is onder andere te danken aan de grote interne EU-markt, waardoor wij profiteren van vrij verke...

Maandelijks online vragenuur Innovatiekrediet (1 mei)

Voor wie? Dit vragenuur is handig voor ondernemers die (mogelijk) gebruik willen maken van het Innovatiekrediet. Het vragenuur kan ook handig zijn voor adviseurs en intermediairs d...

Webinar Intellectueel Eigendom - introductie rechten en beschermingsvormen

Na dit webinar weet u op welke manieren u uw creatieve idee, uitvinding of merk kunt beschermen en wat daarbij komt kijken. U maakt kennis met: auteursrecht handelsnaam merken mode...

updates en stories

Informatie voor ondernemers die zijn getroffen door de corona-maatregelen

kennis en inspirantie

Kennisbank

startups Zoetermeer

38
verified startups
384
startup employees
13
corporates