Overslaan en naar de inhoud gaan
Innovatie Top 100

De winnaar van de 18e KvK Innovatie Top 100 is bekend!

Foto: Twee genomineerde Zoetermeerse ondernemers. Vlnr: Daniël Lutra (Virtual Bodyguard), Dennis Luiten (Bubbleflush) en Harold Beffers (gemeente Zoetermeer).

KVK heeft als missie om de groei van mkb-bedrijven te stimuleren. Innovatie is één van de belangrijkste pijlers. KVK ondersteunt je graag. Zodat jij ook het verschil kunt maken in jouw markt, elke dag opnieuw.

Innovatie. Het is de backbone van een gezonde onderneming. En bovendien essentieel voor groei en het teweeg brengen van verandering. Sinds jaar en dag verzamelt de Kamer van Koophandel de meest innovatieve bedrijven van Nederland in een ranglijst: de KVK Innovatie Top 100.

Editie 2023 deelnemers Arjan Jansma en Kitty Smeeten en juryvoorzitter Ruud Koornstra schoven aan bij De Ondernemer Live om te vertellen over het belang van de aandacht voor innoveren.

Het niet beter, maar ánders doen. Dat komt niet bij de grote bedrijven of universiteiten vandaan. Het is de vernieuwingskracht van het Nederlandse mkb dat maakt dat we grote voortuitgang boeken. Iets wat nog weleens vergeten wordt door de politiek en de maatschappij, stelt Ruud Koornstra die zelf ook ondernemer is. Koornstra is ervan overtuigd dat als we het mkb meer gaan koesteren, we belangrijke doelen zoals de duurzaamheidstransitie met gemak zullen halen. Daarvoor is dan wel veel aandacht nodig. Precies wat de KVK Innovatie Top 100 beoogt: laten zien waar het mkb in Nederland goed in is.

>> Naar de KvK Innovatie Top 100 lijst.

Met jouw innovatie bij de top van Nederland!

Wil jij meer publiciteit en bekendheid voor jouw innovatieve product of dienst? Je netwerk vergroten en nieuwe klanten vinden? Ieder jaar publiceert KVK de KVK Innovatie Top 100: dé lijst met de 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland.

Heb jij met succes een innovatief product of dienst op de markt gebracht? Dan maak jij kans om tot de top 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland te behoren. We geven je graag meer over informatie over hoe je je kunt inschrijven en wat deelname jou op kan leveren. Laat hier je gegevens achter, en een van de adviseurs van de KvK neemt contact met je op.