Overslaan en naar de inhoud gaan
persoonlijk klankbord

Voor focus op je bedrijf

Klankborden, voor focus op je bedrijf.

Als ondernemer met een start-up heb je veel zaken aan je hoofd. Hoe houd je focus binnen je bedrijf een wat is de sleutel naar succes? Welke informatie helpt je verder? Tegen welke drempels loop je aan, en hoe kunnen die weggenomen worden?

Het scale booster programma voor startups biedt je mogelijkheden om met specialisten, ondernemers en/of intermediairs te klankborden (sparren) over de uitdagingen waar jouw startup voor staat. Hierdoor stel je jezelf in staat om betere keuzes te maken in het belang van de groei van jouw bedrijf.

Netwerk aan deskundigen

Het scale booster programma biedt toegang tot een groot netwerk aan deskundigen, ondernemers en/of intermediairs. Van dit netwerk maken onder andere deel uit de Dutch Innovation Community, het Innovation Quarter, branche-organisaties, het Ondernemersklankbord, Qredits Microfinanciering Nederland, NL Groeit en de businessclub van Netwerk Zoetermeer.

Klaar om te klankborden?

Neem dan nu contact op met Irma de Graaff, accountmanager start- & scale up's van de gemeente Zoetermeer.

 

Het verschil tussen klankborden en coachen zit hem in het feit dat een klankbord niet bezig is met leer- en ontwikkelingsdoelen, maar met inhoudelijke kwesties waarop iemand antwoorden zoekt.

"Een klankbord of coach die adviseert ontneemt de ander de ruimte om zelf gezichtspunten te ontwikkelen."