Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Startup-it


persoonlijk klankbord
Voor focus op je bedrijf
Als ondernemer met een start-up heb je veel zaken aan je hoofd. Hoe houd je focus binnen je bedrijf een wat is de sleutel naar succes? Welke informatie helpt je verder? Tegen welke drempels loop je aan, en hoe kunnen die weggenomen worden?

Wij bieden je mogelijkheden om met specialisten, ondernemers en/of intermediairs te klankborden (sparren) over de uitdagingen waar jouw startup voor staat. Hierdoor stel je jezelf in staat om betere keuzes te maken in het belang van de groei van jouw bedrijf.

coaching
Voor sparren over groei
Maak gebruik van de kennis van ondernemers die de uitdagingen van start- & scale-ups herkennen en met veranderprocessen in hun eigen onderneming al succesvol zijn omgegaan.

Wij kunnen jouw startup ondersteunen bij het vinden van de juiste coach. In de informatie technologie (IT) zijn hierbij partners zoals de leden van de Dutch Innovation Community Zoetermeer en incubators als Crosspring en Grey Valley van grote waarde.

evenementen
Voor kennis en inspiratie
Scalebooster en haar partners organiseren voor jou als startup waardevolle zakelijke evenementen vol kennis en inspiratie rond actuele onderwerpen in jouw branche.

Een selectie van deze evenementen staat in de agenda op deze website.

workshops
Voor ondernemers vaardigheden
Scalebooster en haar partners organiseren voor jou als startup waardevolle workshops zodat jij je ondernemersvaardigheden kunt doorontwikkelen.

Een selectie van het aanbod webinars en workshops staat in de agenda op deze website.

netwerken
Voor continuïteit en groei
Wij bieden toegang tot een groot zakelijk netwerk met ondernemersverenigingen, incubators, branche-organisaties, intermediairs en de (semi) publieke sector.

Abonneer op Startup-it