Overslaan en naar de inhoud gaan
changeable gold partner 2024

Zoetermeers Multiply voor 7de keer op rij Channable Gold Partner

Multiply is in 2024 opnieuw Channable Gold Partner. Sinds Channable is gestart met het toekennen van het Gold Partnership is Multiply onafgebroken uitgeroepen tot Channable Gold Partner.

De voordelen als Channable Gold Partner

We hebben als Channable Gold Partner vele voordelen die helpen onze klanten verder te laten groeien met een tool als Channable. Hieronder zie je onze voordelen:

Vroege toegang tot Beta-functies: Wij hebben eerder toegang tot nieuwe functionaliteiten van Channable waardoor wij deze in een vroeg stadium kunnen testen bij onze klanten.

Uitnodiging round tables: Wij worden uitgenodigd voor round tables om onze mening te geven over de tool en de nieuwe functionaliteiten. Hierdoor kunnen wij ook meedenken over hoe Channable nog meer van waarde kan zijn voor onze klanten.

Channable Customer Succes Manager: We hebben bij Channable een Customer Succes Manager die ons helpt het maximale uit Channable te halen voor onze klanten. 

Trainingsdagen en toegang academy: We worden uitgenodigd voor trainingsdagen en hebben toegang tot online academy, zodat iedereen bij Multiply de kennis heeft van Channable die nodig is het maximale uit Channable te halen.

Channable Gold Partner 2024

Ieder jaar in januari wordt door Channable de balans opgemaakt welke agencies voldoen aan de criteria voor het Channable Gold Partnership. Dat we ook in 2024 zo veel retailers hebben mogen helpen groeien met onder andere het gebruik van een tool als Channable is iets dat ons heel blij & trots maakt.