Overslaan en naar de inhoud gaan
online meer verkopen

Online meer verkopen?

Lukt het jou online niet om het juiste publiek te bereiken? Optimaliseer je online verkoopprestaties met onze scan. Aanvragen vouchers en adviesgesprekken is inmiddels gesloten. Het project vloeit voort uit de samenwerking tussen bol.com en MKB-Nederland.

Doe de Scan

Deze scan helpt je bij de finetuning van je aanbod, de keuze voor het juiste verkoopkanaal, een aantrekkelijke prijsbepaling en de juiste strategie voor het genereren van bezoekers en verkoop. Doe de scan om online meer te verkopen!

>> naar de scan...

Aanvragen adviesgesprekken en vouchers is niet meer mogelijk

Over het initiatief

Het nieuwe project ‘Online meer verkopen’ vloeit voort uit de samenwerking met bol.com die MKB-Nederland eerder dit jaar al aankondigde en die zich richt op het opzetten en verbeteren van de online verkoopstrategie van mkb-ondernemers in de detailhandel. Het project is vormgegeven in diverse initiatieven. Enerzijds bieden we een scan die ondernemers met kennis en inspiratie helpt hun e-commerce strategie te bepalen en online meer te verkopen. Daarnaast stellen we in samenwerking met brancheorganisaties INretail en Vakcentrum persoonlijke adviesgesprekken en gratis toegang tot een groot aanbod van uiteenlopende e-commerce tools en ondersteuning ter beschikking.

De rol van bol.com bij dit project betreft de financiering. Er worden geen contactgegevens gedeeld met bol.com. Het aanbod van advies, coaching en trainingen worden verzorgd door onafhankelijke marketing- en communicatiebureaus met kennis van de branche en digitalisering, die zijn geselecteerd door Vakcentrum, Inretail en MKB-Nederland. In totaal is voor 600.000 euro aan adviesuren beschikbaar.