Overslaan en naar de inhoud gaan
Elite

ELITE for Netherlands

ELITE is een ecosysteem voor de meest ambitieuze bedrijven. Elite is gelanceerd in 2012 door Borsa Italiana en is nu onderdeel van de Euronext Group. Elite is het Europese netwerk van private MKB-bedrijven dat groei en toegang tot private en publieke kapitaalmarkten versnelt.

Onze missie is om bedrijven te ondersteunen, dit doen wij door ze in contact te brengen met kapitaal, vaardigheden en netwerken om zo hun duurzame groei op de lange termijn te stimuleren. In Nederland is het programma ontwikkeld in samenwerking met onze Nederlandse partners: Erasmus Centre of Entrepreneurship (ECE), ScaleUp Company en nlgroeit.

Voor wie is het?

Ambitieuze ondernemers van Nederlandse particuliere bedrijven en hun C-level leidinggevenden die hun bedrijf willen verbeteren, transformeren, laten groeien en opschalen door middel van een internationaal programma dat bestaat uit speciale opleidingen voor leidinggevenden, intercollegiaal leren, mentoring en een breed netwerk van contacten.

Wat levert dit u op?

ELITE-bedrijven zijn beter voorbereid om toegang te krijgen tot kapitaalmarkten. Ons programma van 12 maanden zorgt ervoor dat bedrijven investeringsklaar zijn en verbonden zijn met een waardevol netwerk en nieuwe zakelijke kansen.

Hoe doe ik mee?

Bedrijven die deelnemen aan ons programma hebben doorgaans een omzet boven de € 30 miljoen en een historische groei en toekomstpotentieel. Nadat je je hebt aangemeld, kijken we ernaar uit om een grondig assessment met je door te nemen om deel te kunnen nemen aan het ELITE programma.