Overslaan en naar de inhoud gaan
Audit & Risk Solutions

Audit & Risk Solutions vestigt zich in de Dutch Innovation Factory

Het Dutch Innovation Park verwelkomt Audit & Risk Solutions in de Dutch Innovation Factory. Zij zijn gespecialiseerd in risicobeheersing, informatiebeveiliging en het uitvoeren van audits.

De Dutch Innovation Factory (DIF) is ook in deze tijd een interessante omgeving voor bedrijfshuisvesting: “Binnen de Factory komen kennis, innovatie, IT en omgaan met risico’s bij elkaar en in dat ‘oog van de storm’ willen wij actief en zichtbaar zijn. Wij geloven namelijk in bedrijven en individuen die risico’s durven nemen of juist bewust risico’s durven te vermijden. Wij denken met onze expertise en jarenlange ervaring bedrijven en studenten uitermate goed van dienst te kunnen zijn in hun missie om hun doelen te bereiken,” vertelt Marc van der Veen.

De DIF bevindt zich in het Dutch Innovation Park en is dé plek waar studenten samen met ondernemers kennis delen en samenwerken aan de toekomst. “Steeds meer bedrijven vestigen zich in het Park vanwege de mogelijkheden die deze locatie biedt. Met name de combinatie van innovatieve ondernemingen en hoogwaardig onderwijs maakt het een aantrekkelijke keuze,” licht wethouder Iedema (Economie, Onderwijs & Innovatie) toe.

Over Audit & Risk Solutions

Audit & Risk Solutions richt zich op organisaties die bewuster en transparanter om willen gaan met risico’s. Enerzijds om beter bestand te zijn tegen crisis zoals de huidige coronacrisis. Anderzijds om onderscheidend te zijn ten opzichte van hun concurrenten. Van der Veen: “Wij geloven in een betere en duurzamere wereld door bewust en transparant met risico’s om te gaan. Onze filosofie is kennis te delen en organisaties inzicht te verschaffen in complexe vraagstukken op het gebied van audit en risicomanagement, door mee te denken en door kritisch en pragmatisch te zijn. Wij willen ons steentje bijdragen aan robuuste en veerkrachtige organisaties”.