Overslaan en naar de inhoud gaan
passend financieren

Passend Financieren

Goed nieuws! Ondernemers die op zoek zijn naar betrouwbare financiering kunnen vanaf 1 december 2022 terecht op het platform Passend Financieren, een initiatief van Stichting MKB Financiering en de erkende MKB Financiers en wordt mede mogelijk gemaakt door Ministerie van Economische Zaken.

Ondernemen is kansen zien en risico nemen, maar liever niet met de financiering daarvan. De mkb-financiers en adviseurs die ondernemers helpen aan een passende, verantwoorde en transparante financiering vind je op het platform Passend Financieren.

Naast de bank kunnen ondernemers voor financiering ook terecht bij de non-bancaire financier. Het aantal vormen van financiering en aanbod van deze mkb-financiers is groot en vaak onbekend. Je wilt zaken doen met een betrouwbare partij die jouw belang voorop stelt en die het keurmerk Erkend MKB Financier of keurmerk Erkend Financieringsadvies MKB heeft.

Zoek je bedrijfsfinanciering? Vul dan de financieringswijzer in en kies aan de hand van acht korte vragen welke financiers de meest passende financiering bieden en leg direct contact.

Stichting MKB Financiering heeft geen commercieel belang en jouw data wordt niet opgeslagen.