Overslaan en naar de inhoud gaan
innovatie top 100

Inschrijven KVK Innovatie Top 100 2024

Hé innovatieve ondernemer! Wil jij meer naamsbekendheid, publiciteit en een groter netwerk? Grijp deze unieke kans en schrijf je gratis in voor de KVK Innovatie Top 100!

KVK presenteert elk jaar de KVK Innovatie Top 100, een etalage vol succesvolle innovaties uit het midden- en kleinbedrijf. De kracht van de KVK Innovatie Top 100 is te laten zien waartoe het Nederlandse mkb in staat is.

Voorop lopen

Elke keer weer stellen expertpanels én een deskundige jury een nieuwe ranglijst vast. Elk jaar worden zij opnieuw verrast door de diversiteit en de kwaliteit van de inzendingen. De innovaties worden beoordeeld op originaliteit, impact voor de samenleving en verkrijgbaarheid. Ook dit jaar gaat de nummer één er uiteraard met de grootste eer vandoor. Maar ook alle 99 andere winnaars mogen terecht trots zijn een plek in de KVK Innovatietop 100. Het is een kwalificatie dat je als bedrijf voorop loopt en innovatief bezig bent in jouw branche.

Werk maken van innovatieplannen

KVK hoopt dat de Innovatie Top 100 ondernemers enthousiasmeert om werk te maken van de eigen innovatieplannen. Innoveren hoeft niet altijd 'rocket-science' te zijn, innoveren ligt binnen ieders bereik. Voor KVK is het een extra stimulans om mkb-bedrijven te ondersteunen met praktische informatie.