Overslaan en naar de inhoud gaan
Infinity

Infinity IT bundelt krachten met SKS Professionals

Zoetermeer, 18 december 2023 – Managed services dienstverlening Infinity IT breidt per direct haar dienstenportfolio verder uit met detachering door de overname van SKS Professionals. De organisaties bundelen daarmee de krachten om meer organisaties te ontzorgen op het gebied van ICT. Infinity IT heeft reeds een stevige reputatie opgebouwd binnen de zorg en geniet ook veel vertrouwen van verschillende (semi)overheidsinstanties. Met de uitbreiding van het portfolio speelt Infinity IT in op de groeiende vraag uit de markt voor gehele ICT ontzorging.

Meer en meer organisaties zoeken één aanspreekpunt om alle ICT zaken bij onder te brengen. Dit om veiligheid en business continuïteit te borgen. Wilbert Kandt, COO van Infinity IT vertelt: “Toen we Infinity IT zeven jaar geleden zijn gestart, waren we vooral werkzaam op detacheringsbasis. Vervolgens zijn wij ons gaan focussen op innovatieve projecten en services om hiermee echt het verschil te maken voor onze opdrachtgevers. Uiteraard ondersteund door de benodigde kwaliteits- en beveiligingsrapportages zoals ISAE 3402 en SOC2. Met de recente samenwerking met SKS Professionals zetten we nu bewust de stap om onze klanten volledig te ontzorgen op ICT gebied, ook bij personeelsvraagstukken. Daarmee gaan we een beetje terug naar onze roots.” Wilbert vervolgt: “SKS Professionals heeft veel Microsoft Cloud specialisten in huis met kennis op het gebied van Endpoint Management en Cloud. Dat past bij Infinity IT’s ambitie, want in het afgelopen jaar hebben we de Infinite Workspace ontwikkeld. Daarmee bieden wij een veilige, flexibele en innovatieve werkplekoplossing voor organisaties met een optimale gebruikerservaring voorzien van proactieve support. In die propositie kunnen de SKS Professionals ook zeker hun ambitie en kennis kwijt.”

SKS Professionals bestaat volgend jaar 25 jaar en kent net als Infinity IT een familiaire sfeer. Frank Kooper en Paul Spetter, oprichters van SKS Professionals, zijn nauw betrokken bij de overname. Zo vertelt Paul: “Over de afgelopen jaren hebben we vanuit meerdere medewerkers de roep naar meer technische samenwerking gekregen. Door deze overname ontstaat daar duidelijk meer focus op. Jordan en Wilbert staan beiden voor techniek en zoeken actief naar innovatie.” Frank vervolgt: “Het is voor ons belangrijk dat onze mensen goed terecht komen en dat de overname nieuwe kansen voor hen biedt. We zijn ervan overtuigd dat we dat bij Infinity IT gevonden hebben. Onze klanten merken daar de positieve effecten van, want dit betekent direct toegang tot innovatieve oplossingen, daar is iedereen alleen maar bij gebaat.”

Jordan Peters, CEO van Infinity IT, bevestigt dat er voor de relaties van SKS Professionals de komende periode eigenlijk niks verandert. “De samenwerking biedt vooral kansen voor groei en ontwikkeling. We kunnen nu adviseren in een breder palet en ook helpen bij personeelsvraagstukken. Daarmee is de dienstverlening van Infinity IT compleet, van slimmer hosten, sneller bouwen, beter beveiligen en samenwerken.”