Overslaan en naar de inhoud gaan
Polypane

Polypane uit Zoetermeer in de KvK Innovatie Top 100, editie 2021

Polypane uit Zoetermeer is opgenomen in de KvK Innovatie Top 100, editie 2021. Polypane biedt een innovatieve efficiënte browser aan voor webbouwers, die hiermee tot 5x sneller kunnen werken. Aan het roer van deze startup staat Zoetermeerder Kilian Valkhof, die de browser in 2018 op de markt heeft gebracht.

Polypane

Webbouwers kunnen tot wel vijf keer efficiënter werken met Polypane. Deze webbrowser is volledig ingericht op bouwen van hoogkwalitatieve websites en webapplicaties, met speciale aandacht voor responsive design, toegankelijkheid en performance.

Met responsive design kunnen webontwikkelaars zorgen dat sites zich aanpassen aan verschillende schermafmetingen, zoals mobiele apparaten. Zo ziet de site er overal goed uit.

Daarnaast is het van belang dat een site ook toegankelijk is voor alle gebruikers van deze apparaten. Ruim een kwart van de Nederlandse bevolking heeft een beperking zoals blindheid, dyslexie of een motorische beperking. Als een website hier geen rekening mee houd, sluit het deze mensen uit.

Sneller met minder fouten

Sites toegankelijk en responsive maken is een tijdrovende en foutgevoelige klus omdat je iedere aanpassing opnieuw op alle afmetingen moet testen. Polypane maakt dit makkelijker en efficiënter: in deze browser kunnen ontwikkelaars hun website op tal van schermafmetingen tegelijk zien en aanpassen. In plaats van apparaten één voor één te testen, test je ze nu allemaal tegelijkertijd.

Hoge kwaliteit

Polypane geeft ontwikkelaars de tools, confronteert ze met problemen in hun projecten op het moment dat ze er mee bezig zijn en biedt vervolgstappen om die aan te pakken en te verbeteren. Hierdoor lost Polypane de combinatie van tijdsgebrek en kwaliteitsproblemen op. Uit casestudies blijkt dat ontwikkelaars vijf keer sneller klaar zijn met projecten én dat het opgeleverde werk een veel hogere kwaliteit heeft. Websites werken beter, zijn beter toegankelijk en er is minder nazorg nodig.

Over de KVK Innovatie Top 100

KVK presenteert elk jaar de KVK Innovatie Top 100, een etalage vol succesvolle innovaties uit het midden- en kleinbedrijf. Vijftien jaar KVK Innovatietop 100 is terugkijken op 1500 prachtige innovatieve producten en diensten van Nederlandse bedrijven.

De kracht van de KVK Innovatie Top 100 is te laten zien waartoe het Nederlandse mkb in staat is. Aan de KVK Innovatie Top 100 is bewust geen (geld)prijs verbonden. De afgelopen 15 jaar is deze prijs uitgegroeid tot de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor het mkb.

Voorop lopen

Elke keer weer stelt een deskundige jury een nieuwe ranglijst vast. En elk jaar wordt deze opnieuw verrast door de diversiteit en de kwaliteit van de inzendingen. Ook dit jaar gaat de nummer één er uiteraard met de grootste eer vandoor. Maar ook alle 99 andere winnaars mogen terecht trots zijn een plek in de KVK Innovatietop 100. Het is een kwalificatie dat je als bedrijf voorop loopt en innovatief bezig bent in jouw branche.