Overslaan en naar de inhoud gaan
impact report

Upstream Festival 2024 maakte Rotterdam de hoofdstad van het Nederlandse startupecosysteem.

Tijdens de vijfde editie van het Upstream Festival werd Rotterdam voor een paar dagen de hoofdstad van het Nederlandse startupecosysteem, aldus Innovation Origins. Zoetermeer, partner van Upstream 2024 organiseerde een succesvol city-event. Up!Rotterdam presenteert met trots het impactrapport, samen met foto's van het evenement.

Enkele hoogtepunten Upstream 2024

  • 4:1 Founder-Investor ratio
  • 40+ Industrieën Vertegenwoordigd
  • 47 Exhibitors
  • €24 miljard in Funds under management vertegenwoordigd
  • 2250+ bezoekers over twee dagen (uitverkocht)
  • 37 Sessies plus 37 Side events
  • 11 nieuwe connecties per deelnemer

"Tijdens de vijfde editie van het Upstream Festival werd Rotterdam voor een paar dagen de hoofdstad van het Nederlandse startupecosysteem" - Innovation Origins.

City-event Zoetermeer met "Zombies, games en crisis management"

Terwijl in Rotterdam het Upstream Festival de 2e festivaldag voor startups en scaleups van start ging, verwelkomden Merlin Software BV en Gemeente Zoetermeer, partner van Upstream 2024, studenten van de De Haagse Hogeschool / The Hague University of Applied Sciences en THUAS GameLab voor het city-event "Zombies, games en crisismanagement" op de locatie van het Nationaal Videogame Museum hashtag#Zoetermeer. 

Met groot enthousiasme slaagden de twee geformeerde teams erin de zombie uitbraak in het lokale ziekenhuis te controleren met inzet van de professionele crisismanagement tools van Ruud van den Beukel en René de Jong, CEO's van Merlin Software. Ook toonden de studenten interesse in de software toepassing. De ochtend werd afgesloten met vrije toegang tot de unieke arcade met classic games in het Nationaal Video Game Museum.

Dank aan allen voor het geslaagde event!