Overslaan en naar de inhoud gaan
toppresentaties

Meer impact bij pitchen & presenteren door Patrick van Gils van TOPpresentaties

Studenten van de De Haagse Hogeschool / The Hague University of Applied Sciences #Zoetermeer en mboRijnland namen op 6 juni jl deel aan een inspirerende workshop "Maak meer impact door beter te leren pitchen & presenteren", verzorgd door Patrick van Gils, bevlogen pitchtrainer en spreker van TOPpresentaties.

Tijdens de interactieve sessie pakten de enthousiaste studenten diverse malen het podium en stonden letterlijk op de zeepkist. De tips en lessen uit de workshop werden vervolgens gelijk in de praktijk gebracht met diverse projectvideo-pitches als teaser voor de EXPO Haagse Hogeschool in de Dutch Innovation Factory op vrijdag 21 juni aanstaande.

Tijdens de EXPO later deze maand presenteren studenten hun projecten, innovaties- en oplossingen voor o.a. het midden- & kleinbedrijf aan het brede publiek. Info en aanmelden guided tour.

Aan de pitch-workshop werken mee de De Haagse Hogeschool / The Hague University of Applied Sciences (Jelle Hylarides), THUAS GameLab (Jeroen Derwort), scalebooster.nl (Irma de Graaff en ondergetekende) en het projectbureau van de Dutch Innovation Park (Sheila van Rijn, Michelle Lots).