Overslaan en naar de inhoud gaan
Bubbleflush

CSU Cleaning Services zet een revolutionaire stap in duurzaam schoonmaken met de uitrol van de BubbleFlush!

CSU heeft een belangrijke stap gezet in de transitie naar chemievrij reinigen met de grootschalige uitbreiding van de implementatie van de BubbleFlush. Na een succesvolle introductie heeft CSU besloten deze innovatieve technologie verder uit te rollen. Bij de Wecoline stand op de Interclean 2024 ondertekende Ton van de Ven, Manager Inkoop & Facilitaire Zaken CSU, een cheque voor de aankoop van maar liefst 1.000 BubbleFlush sets.

Met deze aankoop zet CSU een grote stap richting duurzaam en chemievrij schoonmaken. In 2024 worden de BubbleFlush sets ingezet op diverse projecten, wat een aanzienlijke bijdrage levert aan milieuvriendelijk schoonmaakonderhoud. CSU, de grootste schoonmaakorganisatie in Nederland met ongeveer 16.000 medewerkers, toont hiermee haar toewijding aan groene innovaties en duurzame bedrijfsvoering.

De BubbleFlush is ’s werelds eerste milieuvriendelijke toiletreinigingssysteem, dat gebruik maakt van de natuurlijke kracht van water. Het ultrasone systeem produceert krachtige luchtbellen om kalk en vuil te verwijderen. Hierdoor is het gebruik van vervuilende dagelijkse en periodieke schoonmaakmiddelen verleden tijd.

Wecoline is trots om deze samenwerking met CSU voort te zetten. Derik Landman, Commercieel Directeur van Wecoline, benadrukte het belang van deze samenwerking voor de toekomst van duurzaam schoonmaken.