Overslaan en naar de inhoud gaan
mobiliteitsteam

Als zelfstandige sterker verder met het Mobiliteitsteam!

Ben je zelfstandig ondernemer en ben je geraakt door veranderingen in de markt? Of ben jij je werk verloren of dreig je jouw werk te verliezen? Het Regionaal Mobiliteitsteam Zuid-Holland Centraal (RMT ZHC) helpt zelfstandigen, werknemers en werkzoekenden met onder andere kosteloze (om)scholing en begeleiding.

Een regionaal mobiliteitsteam biedt mensen extra steun bij het vinden van ander werk. Je kunt dus ook hulp krijgen als je nog werk hebt. De begeleiding gaat door als je werk stopt en je een uitkering aanvraagt. 

Voor zelfstandigen

Ondernemen is doorzetten, aanpassen en keuzes maken. Het Regionaal Mobiliteitsteam staat voor je klaar met kosteloze ondersteuning. We brengen samen jouw situatie in kaart, sparren over mogelijkheden en maken met jou een plan van aanpak.

Het team staat voor je klaar

Denk bijvoorbeeld aan coaching of een cursus om jouw bedrijf weer op de rails te krijgen. Ook een match met een werkgever is een optie, voor meer financiële zekerheid op korte termijn. En soms is stoppen met je bedrijf en kiezen voor een vaste baan de beste oplossing.

 

In de regio Zoetermeer is mevrouw Michelle de la Fuente het eerste aanspreekpunt. Neem contact op met Ter Zake Het Ondernemershuis in Zoetermeer of stuur een e-mail naar info@tzho.nl en zij neemt contact met je op voor een verkennend gesprek over jouw mogelijkheden.

 

Voor werkgevers

De arbeidsmarkt is overspannen. In meerdere sectoren staat de hoeveelheid werk onder druk, terwijl het in andere sectoren juist drukker is dan ooit. Daardoor kunt u moeite hebben met het vinden van het juiste personeel of een tijdelijke plek voor personeel, waar u op dit moment geen werk voor hebt.

Wij kunnen uw medewerkers helpen aan een tijdelijke baan elders, zodat u lucht krijgt qua loonkosten. Dat doen wij door werkgevers met over- en ondercapaciteit te verbinden en hen te adviseren over collegiale in- en uitleenconstructies.

 

Voor werkzoekenden

Ben jij je werk of inkomen kwijtgeraakt? Of dreig je dit kwijt te raken? Dan staat er een team met experts voor je klaar. Zij geven je advies, helpen je vooruit en vergroten jouw kans op een leuke baan.

Het team staat voor je klaar

Je kunt terecht bij het RMT voor kosteloze ondersteuning. Bijvoorbeeld met coaching, sollicitatietraining, loopbaanadvies, (om)scholing of matching met een werkgever. En we bieden een luisterend oor als je jouw verhaal kwijt wilt.