Overslaan en naar de inhoud gaan
jonge ondernemers

Wie zijn de beste jonge ondernemers van Nederland?

MT/Sprout is weer aan het scouten voor de 25 onder de 25, dé Nederlandse toplijst met succesvolle jonge ondernemers onder de 25. Het wordt komende september alweer de vijftiende keer dat we de grootste talenten van Nederland een podium geven. Liefst letterlijk, dus start alvast met duimen dat we dat dit jaar eindelijk weer live kunnen, met bitterballen en bier.

De regels

Nog even het papierwerk: om op de lijst te komen, mag jij en/of je medeoprichter(s) natuurlijk niet ouder zijn dan 24 (duh). Minstens zo belangrijk is dat je bedrijf staat als een huis en je de ambitie hebt om je bedrijf door te laten groeien tot een bekende naam. Je hebt daarvoor liefst al de eerste stappen hebt gezet als het gaat om omzetklanten en de omvang van je bedrijf.

Event begin september

Een plekje in de lijst kan een flinke boost opleveren voor je business. Helemaal mooi wordt het als je de finale haalt. Daarin pitcht begint september de top 3 voor een jury met daarin in elk geval een oud-winnaar, een ervaren ondernemer uit het MT/Sprout-netwerk en een investeerder.

De vorige jaren was het nog Zoomen geblazen, dit keer werken we aan een fijn eventje. We duimen dat die nazomerse golf blijft liggen!

Denk erom: de inschrijving sluit op maandag 5 juli om 17:00 uur.