Overslaan en naar de inhoud gaan
click & collect

Sqits zoekt retail ondernemers voor vrijblijvende test "Click & Collect".

Wil je als retailer "click & collect" gaan toepassen? Het Zoetermeerse bedrijf Sqits biedt retail-ondernemers aan gratis en vrijblijvend hun platform in gebruik te nemen in ruil voor feedback.

Vanaf 10 februari mogen de retailers het zogeheten "click & collect" principe uitvoeren. Waarbij klanten telefonisch of per website mogen bestellen om vervolgens de bestelling af te halen binnen een beschikbaar tijdslot. Tussen het bestellen en afhalen moet minimaal vier uur zitten.

Speciaal voor de retailers heeft Sqits een oplossing ontwikkeld waarbij het voor de winkelier eenvoudig is om deze bestellingen te ontvangen en de drukte tijdens het afhalen te reguleren.

Middels de backoffce van de applicatie beheer je makkelijk de producten. Deze kunnen makkelijk worden ingevoerd of worden geïmporteerd. Vervolgens voer je in welke tijdsloten er op welke dagen beschikbaar zijn en je bent klaar om live te gaan.

Gratis en vrijblijvend

Op dit moment is Sqits op zoek naar de eerste retailers die het platform gratis en vrijblijvend willen testen. Ze hebben het platform speciaal voor deze periode opgezet en ontvangen graag feedback uit de markt hoe zij het platform verder kunnen ontwikkelen.

​Interesse?

Neem contact op met ruud@sqits.nl of bel 085 76 08 090.