Overslaan en naar de inhoud gaan
TEK

Regeling Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK)

De Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK) biedt een tijdelijke tegemoetkoming voor mkb-ondernemingen waarvan de energiekosten minimaal 7% uitmaken van de totale omzet. TEK is open van 21 maart 09:00 uur tot en met 2 oktober 17:00 uur.

Met behulp van deze tegemoetkoming krijgt u als energie-intensieve mkb'er meer adem om uw bedrijfsmodel toekomstbestendig te houden.

TEK is open van 21 maart 09:00 uur tot en met 2 oktober 17:00 uur. U vraagt met terugwerkende kracht aan voor de periode van 1 november 2022 tot 31 december 2023. Lees meer via onderstaande blokken. Bereid uw aanvraag voor en vraag direct aan.

Hoe verder na TEK?

TEK is tijdelijk. De regeling kan u wat lucht geven om uw bedrijf toekomstbestendig te houden. Misschien kunt u zelfs een deel van de tegemoetkoming besteden aan verduurzamen van uw bedrijf. Zo verlaagt u structureel uw energieverbruik of wekt u voor een deel uw eigen energie op. U vindt er veel informatie over op de pagina Hulp bij hogere energiekosten voor ondernemers.