Overslaan en naar de inhoud gaan
webinar 21 mei

Hoe zorg jij voor een veilige infrastructuur bij jouw organisatie?

Maak jij wel eens gebruik van de NS zitplaatszoeker? En ben je benieuwd wat er met de data achter de schermen gebeurt om dit mogelijk te maken?

Bert Dingemans en Yorrick Tillemans hebben de afgelopen periode geholpen met de opzet van een nieuw data framework binnen het Data, Innovatie & Analyse team van de Nederlandse Spoorwegen.

Op 21 mei vertellen ze jou in een webinar hoe zij aan de hand van Azure, Archimate en Sparx Enterprise Architect te werk zijn gegaan en wat hun lessons learned zijn.

Zien we jou op 21 mei? Meld je gratis via de website van The Future Group!

Bert Dingemans en Yorrick Tillemans zijn ervan overtuigd dat Azure, Archimate en Sparx Enterprise Architect dé combinatie is voor een veilige infrastructuur. Met dank aan vele ervaring praten ze jou bij over de ins en outs vanuit hun Archimate-, Azure perspectief.

Met deze combinatie hebben beide sprekers ervaring opgedaan bij de Nederlandse Spoorwegen. Bert en Yorrick zijn beide werkzaam bij het organisatieonderdeel Data, Innovatie en Analyse (DIA). Momenteel houden ze zich bezig met het inrichten van het centrale data fundament voor de gehele NS-organisatie.

Aan de hand van voorbeelden en leerpunten van het proces geven zij een inkijkje in de kansen en uitdagingen, tonen ze voorbeelden van hun viewpoints en views en geven ze aan wat hun lessons learned zijn.