Overslaan en naar de inhoud gaan
Oranje Handelsmissiefonds

Het Oranje Handelsmissiefonds opent deuren

Het Oranje Handelsmissiefonds opent letterlijk deuren in het buitenland die anders gesloten blijven. Dat hebben winnaars zoals Fairtrade Original, Tony Chocolonely en Massarius zelf ervaren bij het realiseren van hun exportambities. In 2023 viert het fonds haar 10-jarig jubileum. Dus dat belooft een speciale editie te worden.

Het Oranje Handelsmissiefonds opent deuren

Ieder jaar maken tien bedrijven kans op ondersteuning bij het opbouwen van een internationaal netwerk, omdat zij zelf vaak niet het netwerk of de armslag hebben om zelfstandig de buitenlandse markt te verkennen.

Heb jij ambities om met je bedrijf de stap naar het buitenland te zetten of om je exportambities uit te breiden? En kun je wel wat ondersteuning gebruiken? Laat dan je gegevens achter, dan ontvang jij in het voorjaar van 2023 een persoonlijke uitnodiging om je in te schrijven.

Gratis webinar

Een paar weken voordat het OHMF in 2023 opengaat organiseren wij een webinar. In dit webinar krijg je praktische tips en suggesties van het OHMF-team ten aanzien van jouw inschrijving. Uiteraard kun je ook vragen stellen. Door je gegevens achter te laten ben je automatisch uitgenodigd. Je ontvangt ruim voor het webinar nog een persoonlijke uitnodiging. De opname van het webinar is ook later terug te kijken.