Overslaan en naar de inhoud gaan
grey valley

Grey Valley is hét innovatienetwerk en dé incubator voor vergrijzing.

Grey Valley is een ecosysteem van verschillende bedrijven en ondernemers die een ding gemeen hebben: focus op de 50+ doelgroep. Alle deelnemers brengen kennis, ervaring, expertise en hun netwerk mee; de som daarvan is een krachtige uitvalsbasis voor een (beginnende) onderneming. 

Steeds meer jonge bedrijven richten zich op producten en diensten voor ouderen. In Grey Valley vinden deze ondernemers een inspirerende werkplek, coaching, sparring partners en meer om hun business een boost te geven.


Helft van de bevolking is 50+
De Nederlandse samenleving vergrijst. In 2020 is meer dan de helft van alle volwassen al 50 jaar of ouder. Het is een kleurrijke doelgroep vol babyboomers die weten wat ze willen en die daadkrachtig en koopkrachtig zijn. Een groep dus om rekening mee te houden. 

Kansen
Voor ondernemers biedt dit volop kansen. Zowel om commercieel nieuwe initiatieven te ontwikkelen op gebied van reizen, vrije tijd of mode als om producten en diensten te ontwikkelen die inspelen op maatschappelijke uitdagingen. Trending op dat gebied zijn onderwerpen zoals eenzaamheid, passende woonruimte en e-health. 

Ecosysteem
We zien Grey Valley als een ecosysteem van verschillende bedrijven en ondernemers die een ding gemeen hebben: focus op de 50+ doelgroep. Alle deelnemers brengen kennis, ervaring, expertise en hun netwerk mee; de som daarvan is een krachtige uitvalsbasis voor een (beginnende) onderneming. 

Zie jij vergrijzing ook als een kans? Dan zou Grey Valley wel eens dé werkplek kunnen zijn die je verder brengt.