Overslaan en naar de inhoud gaan
one conference

18 - 19 okt - De ONE Conference breidt uit met de Innovation Expo

De ONE Conference is een toonaangevende cybersecurity conferentie op 18 en 19 oktober in het World Forum in Den Haag. Met dit jaar een indrukwekkende toevoeging, de Innovation Expo powered by dcypher.

De Innovation Expo biedt exposanten de mogelijkheid om hun meest innovatieve ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity te tonen. Van innovatieve samenwerkingen tot hardware en software ontwikkelingen, deze expo zal een blik werpen op de toekomst in het cyber security domein.

In Nederland hebben we een breed scala aan veelbelovende innovatieve bedrijven en organisaties op het gebied van cyber security. Speciaal voor deze groep organiseren we dit jaar een interessant podium, de Innovation Expo op de ONE Conference 2022.

Met bezoekers als CISO’s, CTO’s, algemeen directeuren, ondernemers, overheid en natuurlijk eindgebruikers is deze Innovation Expo een zeer interessante netwerkmogelijkheid.

Op 18 en 19 oktober vinden de ONE conferentie en de Innovation Expo plaats in het World Forum in Den Haag. U kunt zich via link onder inschrijven als exposant op de Innovation Expo. Let op, er is een beperkt aantal stands beschikbaar.

De Innovation Expo creëert de mogelijkheid voor de gehele cybersecurity keten van startups, MKB, grotere bedrijven, toegepast onderzoek en overheden om met elkaar in contact te komen en uiteindelijk samen te werken aan het veilig maken en houden van onze digitale wereld.

De Innovation Expo biedt hiervoor een platform binnen de context van de ONE Conference, waar de nieuwste innovaties door middel van stands en paviljoens een plek krijgen om ‘de wereld te veroveren’. Innovaties in de breedste zin van het woord, van innovatieve software- en hardware-ontwikkeling tot innovatief onderzoek en spin-offs.

Info en aanmelden (<- tevens beschikbaar de digitale brochure van de Innovation Expo)