Overslaan en naar de inhoud gaan
TFG Startersavond

10 februari - The Future Group Startersavond voor professionals in de IT-sector.

Wil jij als senior IT professional de stap naar zzp nemen of ben je al zzp’er maar wil je graag zelfstandig ondernemen in een samenwerkingsverband? Dan is de TFG Startersavond op 10 februari van 16:00 tot 17:30 uur iets voor jou!

De "TFG Startersavond" is speciaal voor alle senior IT professionals die de stap naar zzp willen nemen.

Startersavond voor IT-professionals

Wil jij als senior IT professional de stap naar zzp nemen of ben je al zzp’er maar wil je graag zelfstandig ondernemen in een samenwerkingsverband? Dan is dit online event iets voor jou! Tijdens de "TFG Startersavond" leer jij hoe verschillende maten van The Future Group deze stap maakten. Anouk van Melis is de host van de avond en zorgt ervoor dat al jouw vragen worden beantwoord.

Over The Future Group

The Future Group is met ruim 350 professionals een van de grootste IT-organisaties van Nederland. De community bestaat uit zelfstandige kennisondernemers verenigd in maatschappen, die begrijpt dat je als groep meer impact kunt maken, terwijl je toch zelfstandig ondernemer bent en blijft. De samenwerking in The Future Group zorgt ervoor dat jij de beste versie van jezelf kunt zijn.

The Future Group deelt kennis, kunde en opdrachten. Samen bouwen wij aan de toekomst van toonaangevende organisaties en de toekomst van zelfstandige IT’ers. Samen zijn wij The Future Group.

Online event: TFG Startersavonnd - voor ondernemen in IT
Datum: 10 februari
Tijd: van 16:00 tot 17:30 uur

Programma

16.00 – OPENING PLUS WELKOMSTWOORD
16:15 – INTRODUCTIE SPREKERS
16:30 – INHOUDELIJK PROGRAMMA ONDERNEMERSPANEL
17:00 – Q&A
17:30 – EINDE