Overslaan en naar de inhoud gaan
ict carrieredag

1 oktober 2024 - De Haagse ICT-Carrièredag

De Haagse ICT-Carrièredag is voor bedrijven een dag vol mogelijkheden. Meld u nu aan! Op de Haagse ICT-Carrièredag komen studenten bij je langs! Geen drempels meer. Jij weet wat je nodig hebt, zij weten waarvoor je er staat.

Bedrijvenmarkt

Contact krijgen met een student voor een stage- of afstudeeropdracht of voor een baan, dat kan moeilijk zijn. Op de bedrijvenmarkt komen ze bij je langs! Geen drempels meer. Jij weet wat je nodig hebt, zij weten waarvoor je er staat. Maak kennis met onze studenten, van eerstejaars tot vierdejaars, van IT business/security consultants tot embedded programmeurs. Houd je opdrachtomschrijvingen en vacatureteksten bij de hand en sla je slag!

Samenwerken met onderwijs: De Landingsbaan!

De faculteit IT&D streeft ernaar dat elke student tijdens de opleiding veel in aanraking komt met het werkveld. In elk semester werken studenten aan opdrachten vanuit het werkveld. Dat vraagt om nauwkeurige afstemming en communicatie met onze werkveld partners. Daarvoor hebben we de 'Landingsbaan’ ingericht. Bedrijven die opdrachtgever voor studenten willen zijn – voor onderwijs, stage of afstudeeropdrachten - kunnen kennismaken bij de stand van de landingsbaan.

Dutch Innovation Community: wordt lid!

De Dutch Innovation Community is een groep IT-bedrijven uit de Haagse regio. Zij werken veel samen met de Haagse Hogeschool, maar ook met elkaar. Het is een actieve en betrokken club, met regelmatig contactmomenten en interessante evenementen. Lid worden? Loop langs de stand voor meer info.

Op de De Haagse ICT-Carrièredag kan uw onderneming:

  • In contact komen met HBO-ICT studenten;
  • Erachter komen welk ICT-studentprofiel bij uw organisatie past;
  • Te weten komen tot welke IT-profielen de Haagse opleiding HBO-ICT opleidt;
  • Te weten komen welke eisen vanuit de opleiding voor stage of afstuderen gelden;
  • Lid worden van de Dutch Innovation Community;
  • Netwerken met andere bedrijven uit de regio;
  • Kennis delen en kennis opdoen;

>> Informatie aanmelden bedrijven (onderaan de pagina).

 

Meld uw bedrijf aan voor de Haagse ICT Carrieredag, een event voor IT bedrijven uit de regio en studenten van de faculteit IT & Design van De Haagse Hogeschool. Voor meer info over voorwaarden en kosten voor deelnemende bedrijven zie https://haagseictcarrieredag.nl/algemenevoorwaarden.